Sommerlæsning

Siden jeg læste den sidste krimi, Den dødende detektiv af Leif G.W. Persson, havde jeg egentlig tænkt at næste bog også skulle være af ham. Men så kom jeg til at kigge på inspirationssiden på lydbiblioteket, og fandt Det sidste suk af George D. Shuman, som jeg så nu vil prøve.

En egentlig anmeldelse af Den døende detektiv orker jeg ikke lige at skrive, men jeg vil i høj grad anbefale, og andre før den.

Den var en af 3 bøger, man kunne downloade på DR’s hjemmeside (det kan man ikke længere). Men har du downloadet, så skynd dig lytte den. Jeg fandt den meget underholdende.

Nu vil jeg så gå igang med Det siste suk, som også lyder meget spændende. Begge kan iøvrigt købes på lydbog på Saxo, hvis du har lyst til det, istedet for almindelig. Hvad læser du i sommervarmen?

0

5 thoughts on “Sommerlæsning

 1. Den døende detektiv fik jeg fingre i ved et tilfælde engang sidste år og besluttede, at Leif G.W. Persson måtte jeg absolut læse noget mere af – men se, om det er blevet til noget!

  Jeg håber, at du vil skrive bare lidt om Det sidste suk – for hvis du synes om den, kunne det jo være, at den også er noget for mig. Den døende detektiv er vi i alt fald helt enige om.

  • Vi er helt enige, jeg må også læse mere af ham Persson. Synes, den var helt genial. Godt der er rigeligt fra hans hånd.

   Du kan tro, jeg nok skal skrive om “Det sidste suk” – indtil nu er den god! 🙂

 2. Pingback: Deborah's food and something

  • Selvtak. Det lyder godt med en tur på biblioteket. Man kan da lige holde ud og sidde i en stol med en kold drink og læse/lytte en god krimi 🙂

Der er lukket for kommentarer.