Morgen med pletskud


Dorte Müllertz på Sir Henry her til morgen

Dagen startede lidt skævt. Jeg sov 2½ time for længe. Telefonen havde jeg (troede jeg) sat til at vække mig, men ved eftersyn, må jeg have fået trykket “det grønne hak” i alarmen væk, for det var der ikke! Nå, men på trods af det, så lykkedes det mig da at få taget nogen dejlige fotos til morgen.

Det jeg kalder mit pletskud og (for mig) er sådan et af den slags, der redder hele dagen, er det ovenfor. Det er ikke redigeret på nogen måde udover de runde hjørner, og så er det endda ikke det eneste gode af de to, jeg fik. Der var også andre bestemt gode fotos, og de kommer senere både på Flickr og nogle på Facebook, er du der.

Nu vil jeg have et bad, og slappe lidt af. Hovedet ter sig igen, og jeg giver til dels vejret skylden, for trykkende det er det her, selvom det nu både tordner og vælter ned.

0

4 thoughts on “Morgen med pletskud

  1. Pingback: Deborah's food and something

  2. Pingback: Deborah's food and something

  3. Skønne billeder både af strand og heste. Jeg var jo selv hestepige engang og havde en halv Oldenburger/hannoveraner (staves det mon sådan, dét har jeg ikke tjek på længere 😉 – en stor dejlig hoppe.

    • Tak skal du have Lene. Oldenborger staves sådan og Hannoveraner sådan 🙂 Man kan google alt, det er så skønt. Ja det må have været en stor dejlig hoppe, men i den tungere ende og langt tungere end “mine” fuldblod 🙂 Hvorfor ingen heste mere?

Der er lukket for kommentarer.