Årets bedste dag


Dorte Müllertz på Sir Henry før det arbejde, de gik forleden

Imorgen er det året bedste løbsdag for mig. Indrømmet, der er mange dejlige løbsdage og jeg elsker som bekendt dem alle. Men Scandinavian Open Championship har altid været min favoritløbsdag, for der skal de tunge drenge ud og kæmpe. Og feltet i år bliver ikke mindre spændende end det ellers har været, og der kommer nogen kompetanter jeg aldrig har fotograferet: Bank of Burden, Touch of Hawk og Without Fear, fordi de som regel går deres store løb i Sverige og Norge – nu får jeg chancen.

Fra Enghavelyst’s synspunkt skal ovensiddende helst være det, de andre ser af Sir Henry, som også skal ud i Scandinavian Open for første gang. Meget meget spændende. Fra vores synspunkt, er også Golden Mile særlig, for der har vi smukke Simbad til start.

Det bliver en perlerække af løb med også HM Dronningens Ærespræmie for amatørrytterne, hvor der er rigtig mange gode heste med også. Jeg får travlt, og skal i den grad nyde det. Første løb går 12.45. Ses vi?