Meatfree Monday – Ærte/persillepesto

Overvejer du, hvad du skal spise på din Meatfree Monday, så er der et forslag her, som jeg fandt yderst velsmagende. Dette i lyset af en masse dejlig frisk persille på altanen, som jeg synes skulle bruges, og så ærter, som jeg altid har i fryseren. Et løg blev svitset på panden, og eventueller krydderier tilsættes. Ønsker du hvidløg også kan du gøre det, men du behøver ikke. Tilsæt gerne lidt pinjekerner, revet ost etc. Prøv dig frem og find din favorit. Jeg mener, jeg puttede lidt mandler og revet parmesan-lignende ost i, og rev også over retten til sidst. Enjoy!

Pestoen, kan du eventuelt lave tidligere og sætte i køleskabet indtil du skal bruge. Persille, ærter, eventuelt hvidløg, blendes med olivenolie, salt og peber til passende konsistens, og blandes i friskkogt pasta. det er let og smager himmelsk. Skal måske prøves her igen i aften. Vi får se. Udover at smage godt, har pestoen den smukkeste grønne farve. Til sidst blandes pesto, pasta og løg. Enjoy! Det er en ikke så nøjatig opskrift, men den er svær at lave forkert som sådan, og det er nogle uger siden, jeg lavede, og husker ikke detaljerne helt nøje, men prøv dig frem.

2 thoughts on “Meatfree Monday – Ærte/persillepesto

Der er lukket for kommentarer.