Min og din planlægning incl. servicemeddelselse

Planlægning kan være svært, det ved vi alle. Men med et helbred der jævnligt ter sig, er det ekstra svært. Ikke at jeg er syg overhovedet som sådan (udover det helt kroniske), bare træt. Normalt ville jeg en dag som i dag suge den sidste sol og de sidste sommer-agtige dage til mig og været taget ud i det blå. Men eftersom hele dagen i morgen bliver besat, så får jeg brug for alle kræfter. Så jeg tager det stille.

Nusser rundt og rydder lidt op, har lavet en curry til aften og bare hygget mig. Nu vil jeg gå ud og tage et bad, og så vil jeg slappe af, for hånden på hjertet, jeg er træt.

Jeg planlægger lystigt med den risiko hængende, at jeg kan blive nødt til at aflyse i sidste øjeblik. Og det er jeg ked af, når det sker. Heldigvis er det blevet noget mindre synes jeg med det pludselige aflysninger, men det sker da, og jeg skal passe på i den grad ikke at overbooke mig i begrejstring for samvær med dejlige mennesker og ting, jeg gerne vil. Heldigvis kender jeg mange søde af slagsen som jeg skal beære med besøg, og de er heldigvis forstående. Tak for det!

En servicemeddelselse:

Og af hensyn til de af mine venner, der evt. kunne få lyst til at ringe mig i morgen , kan jeg oplyse, at det er smart, at vente til sidst på dagen/først på aftenen! For jeg er simpelthen ikke hjemme før, og optaget af – ja gode venners selskab og frokost med far senere. Og jeg vil da være rigtig ked af, at gå glip af lige netop dit eventuelle opkald.

0