Fødselsdagen

Det var en dejlig fødselsdag. Vejret var som I jo alle ved fantastisk! Jeg kørte i stalden ved 7-tiden og der var gjort klar til morgenmad og hygge og ikke mindst, stod der to massive blomsterbuketter og ventede. En i en spand på gulvet og en på bordet som det ses. Der var købt masser af morgenmad og jeg medbragte en flaske Gammel dDansk og ost. Set i bakspejlet, skulle jeg nok have købt flere bobler istedet for Gammel Dansk, men skidt, nu har vi den og boblerne var der nok af. Elsker bobler.

Inden vi nåede morgenmaden nåede jeg da også at have kontakt med de firbenede og gøre mig lidt nyttig. Fik set vores nye beboer an sådan rigtigt, og han er faldet mere til nu og er væsentlig mere åben end lige da han landede. Ikke så underligt, det er jo en lang tur, han har været på.

Da vi havde overstået lidt arbejder på banen, satte vi igang. Der var 2 slags brød, snegle og crossainter i store mængder. Så sulte gør vi ikke lige med det første. Rigtig dejligt og fødselsdagskage var der også – lækker chokoladekage. Det var så flot!

Dertil kom, at jeg jo også blev begavet, både i stalden og ellers. Ovenfor ses gaverne også, og blomsterne, og her skal de så nævnes:

Troldekulglearmbånd, incl. en D-kugle og lås

1 flybillet til Stockholm

1 grydelåg til Eva-Triogryde – skal evt. byttes til Troldekugle

Hjerteformet lysestage

1 flaske rødvin

Issey Miyake l’eau d’issey Eau de Perfum

Eau de parfum Moment de Bonheur Yves Rocher

Frokost hos Ida Davidsen

Politikens bog om Desserter af Mette Blomsterberg

1 stor buket med lys orange roser

10 stk. ultra-langestilkede sart rosa roser

1 buket i pink/rosa farver (leveret i dag)

Tusind tak for alle de flotte gaver, hilsener, sms’er og ikke mindst en million milliard hilsener på Facebook. Dejlige hilsener og tanker at få og dejlige gaver og søde venner. Hygge med far, som jeg spiste frokost med hos Ida Davidsen (mere om den på et senere tidspunkt) og drak kaffe med på altanen.

Med “vanlig omhu” har jeg smidt mig med ondt i halsen og lidt feber og forkølelse, så nu bliver jeg lige lidt på soafen. Det går nok, jeg kan godt overleve lidt på den dejlige fødselsdag. Tak for den til alle implicerede!!

0

3 thoughts on “Fødselsdagen

  1. Et forsinket tillykke med de 50 år, Deborah. Godt at dagen klaredes helbredsmæssigt, så at du kunne blive fejret som ønsket 😉

  2. Pingback: Deborah's food and something

Der er lukket for kommentarer.