Fødselsdagsmusik og hvis der havde været et party

Jeg synes, I skal have lidt musik. Nogle af mine absolut største favoritter, dem jeg kan høre igen og igen – og så igen, helt uden at blive træt af dem. Lidt kommentarer for hver kommer der. Har siddet og hørt her til aften. Det elsker jeg, sådan en aften med musik og susen rundt på nettet uden mål og hast. Dejligt. Og havde jeg holdt et party ville de her sange helt sikkert have været på playlisten! Enjoy!


Denne sang de til deres 50 års jubilæum, og eftersom jeg fylder 50 så er det meget passende, da de er mine store favoritter


Denne sang, er en af dem, jeg elsker allermest med Bee Gees, men hele CD’en, som jeg har, er bare fantastisk, og jeg kunne sagtens finde på, at købe DVD’en også. Nu er der kun Barry tilbage. Men tænk en musikskat de her efterladt os!


Dejligere skal det ledes længe efter – I rest my case – Long live Elvis – sikke en stemme og udstråling


En af de smukkeste stemmer overhovedet. Hende bliver jeg aldrig træt af og i særdeleshed ikke dette nummer


To fantastiske sangerinder sammen – fantastisk sang, som jeg aldrig bliver træt af. Desværre løb Whitney tør for mirakler

Klik nedenfor for flere videoer:


Det er en slet skjult hemmelighed, at jeg elsker Michael Bolton. Jeg har set ham 3 gang live og mødt ham back-stage og også han giver mig gele i hele kroppen og en sang, jeg bliver helt rørt over, er denne, som jeg bare synes, er så smuk – døm selv


Jeg kunne have valgt næsten hvad som helst med Frankie, for jeg elsker det hele, men den her video, viser ham, som jeg vil huske ham – helt fantastisk og også en favoritsang

Det er lidt trist, at flere af mine favoritter, er væk nu. Således også Michael Jackson. Min absolut favoritvideo med ham er netop Thriller, som er genial, og til dato, stadig giver mig gåsehud. Tænk på, hvor gammel den er, og hvor banebrydende, den var


Ingen der har levet i 70’erne kan undgå at have hørt denne vidunderlige discokonge. Han var helt fantastisk, og man kan altså ikke sidde stille, når hans dejlige stemme lyder til de skønne toner


Fra lidt nyere tid, kommer denne. Dette ikke kun denne sang. Uanset, hvad disse gutter kaster sig over, får jeg gele i hele kroppen og kan næsten ikke løsrive mig – døm selv


Queen of Disco med en sang, jeg i den grad forbinder med min ungdom, og jeg stadig elsker

Godnat siger jeg med mine all-time-favorites – The Osmonds – love them!