Begivenhedsrig meget varm dag incl. en afsked


Fredrik Johansson og Peas & Carrots på vej til start for allersidste gang, i dag før Skandinavisk Grand Prix på Klampenborg Galopbane

Det blev en dejlig dag, men en dag, der faktisk spillede på alle følelserne. Der er især en ting, som fortjener ganske særlig opmærksomhed, og det er det faktum, at dagen var Peas & Carrots sidste løbsdag. Heldigvis fik jeg mange dejlige fotos af ham, og var nede tage afsked med ham bagefter. Han har i en årrække, som jeg har nævnt før, været Skandinaviens absolut bedste i sin klasse og en stor, stor publikumsfavorit.

Vejret behøver jeg ikke nævne, det var – for nu at sige det pænt, kvælende varmt. Men det gik jo. Efter løb, var jeg lige en tur i stalden, hvor vi var nogen stykker, der var forsamlet og fejrede at stalden havde en sejr i går og så hjem. Jeg er flad nu, men meget taknemmelig over, at fotos netop fra idag blev gode.

Mere følger herovre formentlig i morgen, for nu vil jeg slappe af, for jeg er godt nok træt, og hovedpinen lever stadig 🙁

Vil du se endnu flere fotos fra dagen, så ligger de her efterhånden

0

1 thought on “Begivenhedsrig meget varm dag incl. en afsked

Der er lukket for kommentarer.