Hm, den går vist ikke længere…


Fra en meget varm dag igår på Galopbanen. Her vores egen Inception som blev redet til en 3. plads af Nicolaj Stott

Jeg har en million, milliard indlæg, jeg gerne vil skrive, om galoppen, Berlin, om adoption, om….. jeg er langt fra at være blogtræt. Men mit lille hjem skriger på en støvsuger og en gulvmoppe, for ikke at tale om en støvklud, så nu må jeg forlade jer til her er gjort rent. Det går ganske enkelt ikke. Jeg skulle nøddig kvæles i støv, så jeg ikke kunne skrive, fotografere og nyde livet 🙂 – later alligator!

0

2 thoughts on “Hm, den går vist ikke længere…

 1. Kender godt det der med at man vil mere end der er tid og energi til, men husk også på at passe på dig selv. Det skal være sjovt at blogge og ikke en pligt du giver dig selv. Jeg ved dog godt at du elsker at skrive her, men et hvil og en lille pause er helt i orden hihi.

  Håber du har sovet godt i nat, og at tirsdagen bliver en god dag hos dig:-)

  Knus fra Henriette

  0
  • Ja du kender det godt, det ved jeg. Det er sgu svært at finde ballancen, når man nu så gerne vil. Lige p.t. kniber det, det indrømmer jeg. Men skal nok prøve at passe bedre på mig selv.

   Knus D

   0

Der er lukket for kommentarer.