God dag…. indtil!!

Jeg er sur, godt og grundigt og ikke mindst på mig selv. To fejltagelser i en, koster mig nu 650 kr. Jeg er ikke den første, og heller ikke den sidste sikkert.

Morgenen var gået strålende i stalden og dejligt som altid. Bagefter ville jeg, nu da jeg havde bilen køre i Harald Nyborg efter en vandslange, som jeg desperat mangler, da jeg er ved at løbe mig ihjel, når jeg vander blomster på altanen. Den kan også bruge stil potteplanterne rent faktisk. Dem har jeg også en del af. Nå, men ihvertfald så langt så godt. Lige ved siden af lå en møbelbutik, så der var jeg så inde lige og tjekke priser på sofaer. Som nævnt mangler jeg en ny sofa ret meget.

Nu var jeg den vej udover, så jeg kørte til Søborg Hovedgade’s ALDI, for jeg skulle lige have lidt toiletpapir og lidt småting. Det blev nogen dyre småting!!!

For nu at gøre historien så kort og lidt pinefuld som muligt (ikke muligt), så står den her P-vagt på spring åbenbart. Han fortæller mig ovenikøbet, han er observeret mig siddende i bilen i 10 minutter inden jeg gik ind??? Hallo, hvorfor sagde du så ikke bare, at jeg holdt ulovligt???

I min trætte og ikke særligt velfungerende tilstand, lykkedes det mig, både at sætte P-skiven forkert til 11.30 istedet for 12.30 og holde på en MC-parkering (ekstremt dårligt markeret)! “Flot”! Jeg anker ikke over, at jeg har gjort forkert, for det har jeg selvfølgelig. Jeg anker over, at han observerer mig lave EN TYDELIG fejl, og så lader det ske, og bagefter iskoldt indkræver bøden – nogen der sagde pengemaskine?? Tror han virkelig, at jeg først gør mig det besvær at stille P-skiven kun for at få en bøde?? Jeg er SÅ rasende! Nå, men der er ikke at gøre ved det, men det er edderbrodermer surt! Et er sikkert, de kan få den bøde i afdrag på 100 kr., hvis de vil have den! Argh!

0

3 thoughts on “God dag…. indtil!!

 1. Nu har jeg lige skrevet til en anden, at dette er kuren, og det tror jeg også på, så nu skal jeg jo så vitterligen teste min egen medicin :o) – det jeg forhåbentlig kan gøre noget ved, er måden jeg skal betale på. Jeg kan ikke undvære dem på en gang!

  – at acceptere, de ting vi ikke kan ændre
  – ændre dem vi kan
  – og have visdom til at kende forskellen

  0
 2. HELT ÆRLIGT!!! jeg er rystet!!!!!!! det kan da ikke være rigtigt at HAN slipper afsted med sådan en svinestreg? Jeg ved godt at det ville blive ord mod ord, men uhh jeg forstår din harme. Jeg er målløs og en masse andre tillægsord.

  0

Der er lukket for kommentarer.