God Weekend!

Så blev endnu en uge tilendebragt. Den er da gået godt, sådan da, intet om det, men jeg kan dælme snart ikke følge med. Jeg har stadig to større udflugter “in the planinng” og en større uventet tur her i starten af næste måned. Så jeg kæmper lidt mod tiden. Men jeg tænker, at tingene bare må skubbes, for jeg kan ikke trylle med kræfterne eller tiden, hvor gerne jeg end vil.

Morgenen blev tilbragt i stalden. Det gik som altid hyggeligt, og dejlig i det bedste selskab. Lidt mere bonding med vores nye ven “You’re The Top” og det er et let og skønt projekt, for en flinkere hest findes vist dårligt. Og så var jeg oppe og se en anden ny beboer på Enghavelyst “Compose”, som er helt dugfrisk indkommet. En flot fyr er han bestemt. Efter at have gjort mig nyttig og været en sidste tur på banen satte jeg kursen mod Fortunen’s Ponycenter, hvor jeg også har mange venner efterhånden. I dag bragte en dejlig snak med endnu en skøn pige deroppe. Det er utroligt med mængden af dejlige mennesker, hestene bringer med sig. Det kan jeg kun være evigt taknemmelig for.

Så var det ned og aflevere bil og hjem her og hygge. Faktisk var hyggen til at starte med samling af min vandslangevogn, jeg købte den her famøse dag (gider ikke tænke på det mere), og det fik jeg også gjort. Nu mangler jeg så bare at teste den, hvilket jeg gør i morgen. Derefter faldt jeg i søvn på sofaen.

Aftensmaden var let, en hjemmelavet tomatsuppe og en enkelt frankfurterpølse.

Vejret – tjah, sommeren lakker mod enden og man kan kun længes efter solfyldte varme dage på Læsø eller at sidde på en dejlig restaurant udendørs i Berlin. Dejlige minder at have med under huden, når det nu lakker mod enden. Jeg er stadig så taknemmelig for min tur til Berlin og jeg har ikke glemt, at jeg stadig “skylder” indlæg derfra. Men I skal jo også have lidt at læse på de lange vinteraftener 🙂

Der er ingen løb i weekenden, så for en gangs skyld, er der lidt mere råderum. Forleden blev jeg endnu et bekendtskab rigere via Facebook. En veninde, jeg ikke har set i umindelige tider kontaktede mig. Når jeg siger umindelige tider, så er det ca. 30 år siden, jeg har talt med hende, måske lidt mere endda. Det helt sjove er, at det er kort tid siden, jeg forgæves ledte efter hende. I morgen skal vi så mødes – det bliver da lidt sjovt.

Nu har jeg lige fået en kop te, og vil ind og slappe af. Træt – det indrømmer jeg. Kan I have en dejlig weekend.