Film set i dag: Man On Wire – en dokumentarfilm

Jeg er nedlagt af hovedpine i dag. Rigtig ærgerligt. Jeg skulle have været sammen med en gammel veninde fra langt tilbage i dag. Jeg måtte aflyse, og istedet sov jeg hele dagen væk, og har stadig hovedpine, så jeg smutter igen. Men jeg synes lige I skulle se traileren til den her film, som lige har været vist på TV, og som jeg så optog og så her i dag. Hvis den kommer igen, så se den. Alene for det unikke i, at man kan være SÅ excentrisk, at man overhovedet får så vild en ide, og overlever det.

Man kan have sine meninger, om Philippe Petit, som menneske – det har jeg også, men dan dig dine. Faktum består, han gik på line mellem de to tårne! Jeg bliver dårlig bare ved tanken. Jeg har været i Empire State Building, som som bekendt ikke er lige så høj, som tårnene var. Det er ikke til at fatte.

Links:

Filmens Website

Philippe Petit på Wikipedia

7. august 2008 – Andmeldelse af Man Of Wire – Video på The Guardian

19. januar 2003 – Artikel i The Guardian – The Void – The second part of the Philippe Petit Story

19. januar 2003 – Artikel i The Guardian – On Top Of The World

Man on Wire on Facebook