Tåge

Sådan så her ud i morges. Ikke helt til at tro, når man ved, hvor flot vejret blev senere. Men det passer altså. Der breder sig en trend for at tage krible krable dyr rundt omkring. Beklager, ikke en der vil blive fulgt her. Nu tog jeg spindelvævet, det må være nok 🙂

Ellers har jeg taget det stille. Vågnede, spiste morgenmad, kørte ned med bilen og så har jeg ryddet op, og vasket op. Voldsomt ophidsende ikke sandt? Senere kom min kære veninde på besøg, og vi gik en lille tur efter at have spiste det lækreste brød med ost og drukket te. Elsker at få hendes besøg. Altid så hyggeligt.

Så kig jeg i køkkenet og lavede mousakka. Jeg har slet ikke fået i år, så nu skulle det være inden jeg sætter hårdt ind med supersund slankestil og træning.

Tiden går for stærkt, og jeg ligger lige på vippen til at stresse for tiden, så jeg prøver at geare lidt ned (svært, når det er så meget man gerne vil nå). Men jeg kan ikke mere, end jeg kan for gør jeg det ved jeg jo at “filmen knækker” lige med det samme. Heldigvis lærer man tegnene hurtigt at kende efterhånden og kan hive i nødbremsen inden det går galt. Essentielt, er nok søvn, så sov godt derude.