En sjælden skønhed

Igår var jeg på den mest vidunderlige gåtur med Emil. Vejret var sommeragtigt, og det medførte tilsvarende sommeragtige fotos. Dem har I tilgode.

Her var noget helt andet, jeg mødte på min tur, en meget sjælden bil i Danmark og i det hele taget, er det ikke dem, der kører flest af – det kunne have noget med prisen (fra 3,6 mill.) at gøre. Men smuk det er den ihvertfald – Aston Martin DB9 Coupé

2 thoughts on “En sjælden skønhed

  1. Den er flot, og man kommer jo til at tænke på et liv med store pæne præsentable hjem. Jeg tror de fleste har et blødt punkt den slags veludført håndværk 🙂

    • Du har ganske ret Donald, den holdt også (som det ses) foran et meget præsentabelt hus. Jeg håber da, de fleste kan se, det er en meget smuk bil. God weekend til dig.

Der er lukket for kommentarer.