Weekendnedstressning

Puuust ud og træk vejret! Sådan har jeg det lige p.t. Jeg føler, jeg holder vejret. Dem der har haft stress, kan nok relatere til det – at man går i totalt anspændt tilstand og ikke kan slappe af rigtigt, er dødtræt, irritabel (ihvertfald kort lunte i nogen situationer), og bare kan mærke i den grad, at der skal passes på. Anyway, man lærer ihvertfald hurtigt selv at kende tegnene på det, når man har prøvet.

Hele det her med far, der blev dårlig igen, hundpasning og Herlev Hospitals fuldkommen manglende organsering og forholden sig til, noget der bare minder om et ur og en kalender, og værende helt uden hensyntagen til pårørende, for slet ikke at tale om patienter, har været rigeligt til at give mig en snert af stress. For de fleste lyder det måske ikke af så meget, men igen når man har prøvet turen før, så skal der også mindre til. Sådan er det bare.

Jeg passer på mig, så snart, jeg kan mærke symptomer. Det kan folk så mene om, hvad de vil. Jeg kender prisen, hvis jeg ikke gør. Og den vil jeg ikke betale.

Så har du et udestående med mig på nogen måde, og du ikke lige har hørt fra mig. Så har jeg ikke glemt, men jeg er nødt til at skrue ned på lavhastighedsblusset. Får jeg gjort noget er det godt, men lige nu er reglen at jeg ikke gør. Så ved I det.

Kuren i dag hed helt impulsivt selskab af en hesteveninde, der kom over og vi drak kaffe og så væddeløb, og senere spiste vi en kyllingecurry og drak lidt rødvin. Superhyggeligt og noget vi helt sikkert gør igen.

Patienten? – han har det godt. Ikke ondt nogen steder, men fuldstændig udmattet ovenpå 14 dage med “dansen rundt efter Herlev Hospitals pibe”. De kunne om morgenen sige, han skulle til undersøgelse, og så en time senere udsatte de igen. Således blev en scanning udsat, tror det var 3 gange. Sådan kan man altså ikke behandle folk. Sidste undersøgelse i denne omgang sådan lige, var fredag (på Rigshospitalet). En biopsi, der er resultat af næste fredag.

Rigtig god weekend til jer alle.

0