Politiet og høflighed

Idag tidlig morgen ringede jeg til Politiet for at oplyse dem om, at et lyskryds ikke virkede. Ikke at jeg havde specielt god tid, men dog vurderede jeg, at jeg formentlig havde bedre tid end så mange andre. Selvfølgelig skulle jeg vente på at komme igennem. Dog ikke længe, og jeg fremsiger så mit ærinde, og betjenten i den anden ende siger bare: “Vi skal give det videre”! jeg tror dårligt han siger farvel, men smider bare på, og jeg står i den anden ende og føler mig ret så til grin!

Et “tak for du ringede” havde da været rart synes jeg, og hel almindelig høflighed – eller er det bare mig? Jeg kan så konstatere, at det heller ikke er moderne. Et er sikkert, det gør ihvertfald, at jeg ikke ringer mere for at gøre dem en tjeneste. Lyskrydset er på Strandvejen, så forestil jer det i myldretiden ikke virkende!

4 thoughts on “Politiet og høflighed

    • Det kan være svært at fremtrylle, når de er i tjeneste. Men ellers kan det såmænd være nogen rigtig flinke fyre. Men ham her var sgu ikke, det er helt sikkert.

  1. Nej du ringer ikke mere for at gøre politiet en tjeneste, men du ringer for at gøre trafikanter én 😀

    …lidt høflighed er ønskeligt, også selvom strisseren måske hele tiden blev kimet ned, følte sig stresset. Har han ikke overskud til at sige tak, da bør vi håbe, at han forbliver bag skrivebordet og ikke skal med ud på patrulje, uha!

Der er lukket for kommentarer.