En lang, kold og våd dag, som endte godt


Vinderen af dagens hovedløb Rayna med træner Tina Mortensen, Jockey Nicolaj Stott, Trækker Pernille Thim og ejerne

Det har været en meget lang dag. Det har absolut ikke været galopvejr eller fotovejr for den sags skyld. Det lykkedes at få lidt i kassen, og det er jeg glad for. Det er ikke ofte, jeg egentlig synes, jeg hellere vil være hjemme end på banen, og i dag var egentlig sådan en dag. Men nu havde vi heste til start, og så vil jeg nødig undvære. Og to ud af tre gik rigtig godt. Simbad som jeg tager mig meget af fik en flot, flot 3. plads, og Majestic Eleven vandt sit løb sammen med fantastiske Oliver Wilson. Det var bare super.

Efter sådan en lang dag, kunne jeg ikke ønske mig noget bedre, end noget god mad og et glas vin. Og det sørgede min veninde for, at jeg fik. Hun havde givet mig en middag i fødselsdagsgave, og den blev så i dag på La Sirena. Det var sørme godt vi kom, da vi gjorde, ellers havde der ikke været plads. Så skal I derover sådan en lørdag, så bestil bord. Bagefter var vi hos hende og få en kop te og en sludder og det var bare så hyggeligt. Det er det nu altid, så jeg forventede ikke andet.

Nu er jeg godt og vel brugt op, og trænger til at slappe af, men det kniber lidt, for underboens teenagere, er ved at vælte hele ejendommen!! Håber de snart skrubber i byen, ellers er jeg f….. og får ikke sovet!

Dagen i morgen skal bruges på et indkøb først på dagen og så bare afslapning og hygge og løb fra det norske. Rigtig god weekend til jer.

0