Når at tage afsked, er det bedste


Motiv fra Holmens Kirkegård

For ikke så mange dage siden fik jeg efterretning om, at et familiemedlem var gået bort og i dag skal h*n sendes pænt afsted på den sidste færd. Normalvis ville man nok blive ked af det, og synes at det var for tidligt vedkommende skulle herfra.

I dette tilfælde var det måske snarere (for) sent. Nogengange er livet bare alt, alt for svært og hårdt. Så hårdt at dem der sidder tilbage næsten kun kan sige “Gudskelov”, når vedkommende endelig får fred. Sådan var det i dette tilfælde. Jeg håber og tror, h*n har fred nu for smerter og pinsler på enhver måde.

Uden at vide det helt nøjatigt, tror jeg at nedenstående måske var noget, vedkommende ville synes om, så derfor bliver det afskedssangen herfra. R.I.P.

4 thoughts on “Når at tage afsked, er det bedste

  1. Pingback: Deborah's food and something

  2. I dette tilfælde var det ikke kun den sidste del af livet, men et helt liv, som bare var en stor prøvelse på alle leder. Så det var helt sikkert det bedste og hvad vedkommende også ønskede længe. Så en lettelse for os der er tilbage og nævnte, at nu er alt lidelse ophørt!

Der er lukket for kommentarer.