Børnefri – ja tak!

Ingen tvivl om, at jeg godt kan lide børn, når jeg selv får lov at vælge, hvornår og hvilke børn. Desværre er det efterhånden blevet SÅ umoderne at opdrage sine børn, at de i tiltagende grad er en plage for deres omgivelser. Det er ikke ungernes skyld, men forældrenes.

Når disse ikke kan finde ud af en simpel opgave, som at sørge for, at vi andre også kan være der, så må konsekvensen være som følger, at der bliver indført børnefri zoner, hoteller, restauranter etc. For mit vedkommende, så er det tiltag, jeg sætter stor pris på. Er der noget, jeg hader af et godt hjerte, så er det upopdragne børn, og det tror jeg altså vi er flere, der har det sådan – efterspørgslen på ovennævnte kunne godt tyde derhen.

Al respekt for at folk elsker deres børn, men at forvente at vi andre skal stå model til deres manglende gode manerer er meget ofte alt for meget forlangt. Men som vanligt vil jeg spørge jer, hvad I synes, og I kan stemme annonymt. I kan selvfølgelig også smide en kommentar og give mig råt for usødet eller hvad nu! 🙂

[poll-id=27]
0

5 thoughts on “Børnefri – ja tak!

 1. Børn fylder ENORMT meget i dag… også mere end de selv kan magte, tror jeg… og her er kun forældrene at bebrejde.

  Min søster har arbejdet som pædagog i mange år, men gav til sidst op. Ikke pga . ungerne, men pga deres forældre som i stigende grad stille krav… ALT handlede om DERES barn og om at opfylde netop DERES barns behov… og ikke om det fællesskab deres barn befandt sig i. Det blev hun så træt af, at hun kvittede faget.

  Selvom jeg også er rigtig glad for børn, kunne jeg sagtens se mig selv foretrække “børnefri” rejser, restaurations besøg og lign.

  • Mette vi ganske enige, og tak for dit skriv! Jeg forstår din søster! Jeg forstår ikke nogen kan holde til det overhovedet, og jeg kunne under de vilkår ikke betales penge nok til at ville.

   Vi ser også den manglende opdragelse på f.eks. banen, hvor folks børn jo endelig skal kunne se, og hvor forældrene uden tanke på faren sætter små børn med benene udover rækværket – forestil dig hest med 60 km i timen, meeget tæt på!! Dertil kommer renden rundt og væren til gene og fare iøvrigt andre steder, som at stå på bordene (det gør de voksne så også gladeligt) og meget mere.

   Ja, jeg kan bestemt også sagtens finde på at booke – børnefri i det hele taget!

 2. Tak både Helle og Dorthe for opbakning. Jeg er sikker på rigtig mange er enige med mig, men ikke tør sige, af skræk for at få venner og familie på nakken. Så det luner meget, I sammen med mig, tør stå ved jeres mening.

 3. Jeg har stemt og står gerne ved at jeg køber gerne og vil gerne betale ekstra for at blive fri for uopdragne unger i fly,på hoteller mv. !!
  Jeg ELSKER mine unger og deres unger, men har aldrig været bange for at sætte grænser for dem og lære dem hensyn til andre og er nu velsignet med at det går i arv og ellers bliver det påtalt, så man ikke er i tvivl om hvad der menes!
  GODT skrevet og en lettelse at læse – synes det er snyde-synd for de unger der ikke lærer hvordan man opfører sig som ansvarligt og ordentligt menneske. De er jo forkælede tabere inden skolealderen og får kun sure blikke, de ikke aner hvad betyder!
  Dette var mit brøl og det lettede!

  God weekend, Deborah!

  🙂 Dorthe

 4. Kære Deborah

  Uhhh du bevæger dig ud på dybt vand…:-D Men for pokker hvor jeg er enig med dig…. Der er ikke noget værre end uopdragne børn, børn som ikke har fået en almindelig god opdragelse af deres uvorne forældre…

  Jeg har arbejdet i butik i mange mange år, og bare der i en butik er der uopdragne børn i store mængder…. Jeg har altid både før og efter jegs elv fik min sønnike holdt meget af børn…. men men hvis de ikke var velopdragne så kunne jeg godt mærke på mig selv, at jeg gled af på disse børn… OG når de blev mig for meget så sagde jeg fra.

  Jeg har stået med møgsure forældre der slet ikke forstod min harme over deres uvorne børn, som rev ting ned fra hylderne, tog en bid af æbler og lagde det tilbage hvorefter jeg bad forældrene betale for ca 2 kg æbler deres barn havde bidt af.

  Børn der klasker is op på ruder, spytter på gulve, river alting ned af hylder, skriger så ruderne klirrer, spytter efter mig, ja på det nærmeste nedstirrer mig og derefter rækker tunge…. jow jow…. Så er min grænse nået og jeg siger fra…

  Både til barnet men så sandelig også til forældrene, f eks bedre jeg barnet holde op med at klaske på en rude, og derefter beder jeg forældrene om at tage sig af barnet omgående…. og sese hvem tager sig af barnet…. INGEN…. Men jeg får derimod et blik som kunne dræbe mig, og ydermere en bemærkning om at damen nok ikke kan lide børn…. dvs mig osv osv…

  Hvis for pokker bare forældre tog deres ansvar alvorligt og virkelig opdrog deres poder, til almindelig høflighed, ansvarlighed, til at tie når en voksen taler såvidt det er muligt, spise i ro og mag, stoppe med at råbe og skrige når det bliver bedt om det, lade være med at smide med maden osv osv…

  Så som du kan se….. Jeg er helt enig…. jeg nyder en ferie, et besøg m.v. uden børn eller hvis det skal være så med velopdragne børn…

  KH
  Helle

Der er lukket for kommentarer.