Du må ikke…..

have andre Guder end mig! Fristes jeg næsten til at sige i den forbindelse. Hver eneste gang, de så meget som pipper om en ny model derovre, så oversvømmes vi med pressemeddelelser, blogindlæg o.s.v.(prøv du bare at google “den nye og så videre”) om, hvornår den nye kommmer, og sammenligninger med tidligere modeller, som ret beset altså ligner den gamle til forveksling (se ovenfor). Den nye har selvfølgelig noget nyt teknik, det er jeg klar over, men den fylder også mere!

Jeg kan ikke udtale mig, for jeg har ikke sådan en IPhone, og skal heller ikke have. Hvis man læste medierne kun i søgen efter en smartphone, skulle man ikke tro, der fandtes andre. Det gør der, og de er mindst lige så gode til ihvertfald den halve pris tør jeg godt vædde på. Jeg har en til langt under, og den er jeg SUPER glad for.

Fred med, at dem som gerne vil og kan give så meget for deres telefon, og som synes den er pengene værd. Det skal de helt sikkert have lov til. Men der går altså “snob” i den et eller andet sted, for jeg nægter at tro, at den kan så meget mere end ALLE de andre…. men det er så bare mig – en mavesur gammel o.s.v. 🙂 Og ja nu fik den så lige lidt mere spalteplads men bare ikke særlig positivt dennegang!

9 thoughts on “Du må ikke…..

 1. Apple har været helt exceptionelt dygtige til at hype deres produkter. Verden går nærmest i stå når der udkommer en ny iPhone… herre gud, det er jo bare en ny mobilmodel… man må virkelig tage hatten af for deres marketingafdeling.

  Jeg har i øvrigt selv iPhone. Firmamobil. Jeg har nemlig ikke 5k i pungen til en mobil.

  • Ja det må man sige, men der går altså lidt selvsving i det synes jeg. Men som du siger, det kan da være, at de også selv tæppebomber pressen med meddelselser. Hvis vi skal tage efter dækningen – så ja 🙂 – og ja som du siger, så skal de andre måske være lidt mere agressive.

   Nej jeg har heller ikke så mange penge til en telefon. Jeg var ude i at kigge på en HTC til den pris, men blev enig med mig selv om, at der er SÅ mange andre ting, så der ikke skal kastes den slags penge efter en telefon. Og det bliver der heller ikke, for alt andet lige vil der vedblive at være andre ting, jeg kan bruge de penge til. Den jeg har kostede under 1.000, kr. og fungere super til mig.

 2. Nu har jeg så været i flere “telefonlejre” og er nået frem til at en iPhone passer bedst til mine behov, ligesom da jeg ville have en tablet og gik ud for at købe en Samsung,og kom hjem med en iPad, da den bare fungerede bedre til mit behov. (Fik lov til at prøve tre forskellige tablets i forretningen) Jeg prøver nemlig de ting jeg køber inden jeg køber dem!

  Jeg vil nu heller ikke betegne mig eller alle de andre jeg kender som har iPhone, som snobs, men hvis du synes det, så er det jo dit valg! Måske et snævertsynethed valg, hvis du spørger mig, men det gør du jo ikke. 🙂

  • Catarina, jeg skriver netop “snob” i citationstegn, fordi det var det bedste udtryk, jeg lige kunne finde for det, men ikke snob som sådan, jeg mener. Det er jo bare et udtryk, men noget både du og Therese åbenbart har hæftet jer voldsomt ved. Jeg skriver nu som sagt også, at dem som synes det absolut skal være den, jamen fred med det, jeg har bare hverken lyst eller råd til at give SÅ mange penge for min telefon, bare fordi det er en Iphone. Men ja da det giver helt god mening, at prøve tingene inden man prøver. Det havde jeg så ikke engang, da jeg købte min HTC, men var heldig, at den passer mig perfekt. Jeg ved ikke, hvad jeg vil vælge, når jeg skal have en tablet endnu. Det kan da godt være, det ender med en Ipad, fordi det så vidt jeg har læst mig til, er de bedst fungerende, men det også er noget helt andet end en telefon.

 3. Jeg synes nu ikke jeg er hverken fanatisk eller snobbet, men efter at ha’ testet et utal af telefoner, så er jeg kommet frem til at iPhonen er den eneste rigtige for mig. Heldigvis er vi forskellige, og har forskellige behov, men til mit behov er det iPhonen, og jeg betaler også gerne prisen for den – samt min iPad og min Macbook Pro 🙂

  • Therese, se mit svar også til Catarina. Som jeg siger, det er jo fint, hvis man har råd til det, og synes, det er det eneste saliggørende. Men jeg har stadig svært ved at tro, at telefonen skulle være så meget bedre end så meget andet. Min kritik, hvis vi skal kalde den det, er sådan set også mest rettet mod medierne, som promovere Appel og Iphone helt uforholdsmæssigt i forhold til andre telefoner, hvilket jeg ikke synes er rimeligt. Som jeg skriver, så må folk selvfølgelig gøre, som de har lyst og råd til.

 4. Pingback: Fotos, mobile enheder og en ny telefon

 5. En del Appel tilhængere har det med at være fanatiske desværre. Jeg kan næsten ikke engang se forskellen på en Iphone eller andre smartphones.

  • Ilhja, jeg kan heller ikke se forskel udenpå, og så vidt jeg ved – som jeg siger, jeg har ikke prøvet en Iphone – så kan de altså stort set det samme. Jeg har dog venner som har Samsung, som de også er vældig glad for, at de koster heller ikke nær så meget. Men selvfølgelig skal folk gøre, som de synes, hvilket jeg jo også netop gør opmærksom på.

Der er lukket for kommentarer.