Weekend med god samvittighed

Vejret idag var lige så fint som på ovensiddende, omend det er taget en måned senere. Så flot var det, at jeg gerne ville have været ude og fotografere. Men jeg havde pligter der stod i kø. Dels havde jeg noget vasketøj, der var taget vådt ud af en vaskemaskine, der springer relæet. Det lugtede og var jo ikke sådan lige til sinds at tørre, så jeg måtte på møntvasken. Det kunne jeg også sagtens, der ligger gudskelov et lige om hjørnet, og jeg fik vasket håndklæder m.m. Dejligt at få det af vejen.

Så kunne jeg have bevæget mig ud i verden, men dels var jeg dødtræt, og dels havde jeg noget oprydning og rengøring der kaldte her. Desuden gik solen også sin vej igen, og så var det knap så attraktivt. Det var til gengæld dejligt at få vasket op, støvsuget og vasket gulv, så nu er her renere end længe. Det skal der også være, for i morgen får jeg liggende gæst efter løb på Klampenborg. En af de piger, der var med i Irland (fotos derfra og mange andre, er på den alenlange to-do-liste for vinteren, også Berlin skal vi være færdige med) kommer her og overnatter. Superhyggeligt. Så nu må jeg hellere samle kræfter så jeg er frisk til morgendagen på banen. Rigtig god weekend til jer.

0

2 thoughts on “Weekend med god samvittighed

  1. Jamen jo! Dejligt! det er jo helt opløftende når man kan se at gulvet er rent og møntvasken klarede problemet. Jeg har haft en vaskemaskine, som drillede i 7 år. Nu har jeg købt en anden, og montøren var OK 🙂

    0
    • Donald, denne har aldrig drillet før, og jeg ved jo ikke, hvad som er galt. Jeg håber da, det kan fixes for det er da at foretrække, fremfor at skulle udi at købe en ny. Den er så vidt jeg husker kun 5 år gammel, men det er vel også gammelt næsten, nu om stunder….

      0

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.