Mandagstema – Efterår

Jeg elsker efterår, som er mandagstemaet og de farver og de muligheder, det giver mig som fotograf. Jeg kan gå helt amok, når de smukke farver begynder at vise sig, hvilket varer lidt endnu. Det vidner mine fotoalbums også om. Jeg har samlet en mappe med nogen af de bedste efterårsfarver her.

0

10 thoughts on “Mandagstema – Efterår

  1. Det er et skønt efterårsbillede, men jeg har indtryk af at skoven her ikke er begyndt at blive rød – endnu. Det er lige på trapperne. Hvis der kommer en nattefrost, så skulle den være der! Og helst ikke for meget blæst lige efter 🙂

    • Det er heller ikke begyndt her, fotoet er et fra arkiverne, hvilket du kan se, hvis du kører musen over. Det er så småt begyndt her, men ikke nok til den slags farveshows 🙂 Det foto, jeg viser i indlægget lige før, er en måned længere fremme, så det er nok der vi skal hen.

Der er lukket for kommentarer.