Denne gang uden sne og god weekend

Jeg kørte mig en morgentur, nu jeg havde mulighed og vejret var godt på det tidspunkt. Det blev et smut til Brønshøj Kirkegård, som jeg kun har set en gang før, og der var den dækket af sne. Det har en god evne til at gøre ting smukke, men det var også dejligt at se kirkegården i før-efterårsklæder. Der var et hint af farverne, og det var en hyggelig lille tur.

Selvfølgelig skød jeg lidt fotos, men ikke mange. Hvis du vil se flere, så ligger deher

På vejen hjem fik jeg ordnet en masse ærinder, og så skulle bilen afleveres. Jeg er stadig mere død end levende af træthed, så jeg vil suse ind på min sofa og ønske jer en god weeekend.

1 thought on “Denne gang uden sne og god weekend

  1. Pingback: Deborah's food and something

Der er lukket for kommentarer.