At se det positive


Smukkere bliver det næsten ikke. Hvide høstannemoner på Brønshøj Kirkegård

Det er en af de dage, hvor det godt kan være lidt svært at se positiverne. Jeg prøver – det gør jeg altid, men indimellem kan det være en større udfordring end andre. Idag er sådan en. Det er dagen, hvor jeg havde planlagt, at jeg skulle på en længe ønsket svampetur i det Nordsjællandske efterårslandskab.

Havde glædet mig til at opladning inden en uge, der står i hospitaler, sygdom og hundepasningens tegn. Men sådan blev det ikke, idet mit helbred igen, igen lige besluttede sig for at spænde ben for det hele. Det har det iøvrigt gjort i flere dage nu. Helt smadret er jeg, selv et besøg i stalden blev aflyst i går. I ved, at så er det fordi, jeg ikke kan!

Så er det lige, jeg må prøve at vende skuden, og se positiverne:

– Være glad for, at jeg ikke fejler noget andet og anderledes værre

– At hospitalsregimet med hensyn til far og hundepasning kun er fra den ene dag til den næste

– At svampene også er der senere, og de der ture er hver søndag, så jeg når det nok

– At jeg har jordens sødeste venner, der bærer over med min dårlige hukommelse, manglende kræfter og støtter og bakker op om det jeg kan, og ser det, og ikke det, jeg ikke kan.

Det prøver jeg på, og er taknemmelig for. Ovensiddende fotos er også et udtryk for skønhed allevegne. De er fanget på min tur til Brønshøj Kirkegård forleden. Den er som mange præget af besparelser, og nedlæggelser af mange smukke gamle grave, og hærværk. Jeg bliver simpelthen så gal over sådan noget. Tænk, hvem der finder på det – det ved vi jo, ad tidligere indlæg. De skal være glade for, jeg ikke har kræfter til at banke lidt pli ind i hovedet på dem! Så er man sunket lavt i mit hoved.

Nå, jeg skulle holde mig til det positive – en anden er Top Gear i mit TV. Jeg elsker dem! Må din søndag også blive sådan, at du trods alt kan se det positive.

0

2 thoughts on “At se det positive

 1. Hvor er de bare smukke de høstanemoner, man kan da kun blive i godt humør af dem.
  Tak for de dejlige foto. Dem nyder jeg i fulde drag.
  Held og lykke med din Far. Jeg tænker på Jer!
  Knus fra Falster og mig…………

  0
  • Tusind tak! Det er jeg glad for at høre. Ja kunne heller ikke stå for dem. Tak, det er gået over al forventning med far, han er skam hjemme på bopælen igen 🙂

   0

Der er lukket for kommentarer.