Endelig lidt op til overfladen


Den her svamp mødte jeg på banen i dag, da træneren og jeg var dernede. Ved du, hvad det er for en?

Jeg var den første “på pinden imorges”, så jeg kunne give de firbenede mad og nusse lidt rundt inden de andre kom. Det synes jeg godt om. Heldigvis havde jeg bilen og det gør altid tingene langt mere overskueligt for mig.

Heldigvis fik jeg endelig sovet godt i nat og 8 timer fik jeg, så det hjalp jo også. Har ellers haft flere dage her, hvor jeg INTET har bedrevet udover at gå i bad, sove, se TV og få lidt at spise, når det var påkrævet. Har været helt ødelagt. Idag gik det heldigvis lidt bedre, men er stadig mat i det og ondt har jeg også, men pyt skidt, det går jo nok. Nu vil jeg gå hen og smide mig på min seng og nyde det nye TV, som jeg stadig er glad for.

Det hele drosler ned på lavt blusr nu, det eneste der ikke var nede i omdrejninger i dag var blæsten. Hold da op, hvor det stormede. Udover blæsten var det langt henad formiddagen fint vejr, men så skal jeg da også love for, den gode vilje slap op. Det øsede ned, da jeg kørte fra stalden.

Det med, det hele sætter farten ned passer mig godt. Måske fordi det er mørkt og koldt nu, og helbredet driller mig lige nu…

Resten af ugen går med stalden og et venindebesøg torsdag eller fredag og måske ud og spise lidt stegt flæsk imorgen. Planen er, at jeg skal have målt op til nogen småting, jeg gerne vil have lavet her, og det håber jeg, så kræfterne rækker til imorgen. Hvis ikke jeg skal andet, burde det jo være muligt. Vi ser hvordan….


Inception på folden idag. Han har ikke udviklet nogen hudsygdom ad hans underlige “klat” på mulen. Han har “leget i sandkasse” og “gravet til Kina” 🙂