I min postkasse idag

Var der ikke noget med…..ikke flere kogebøger? 😉 Joh, men den plan er jo røget sig en tur for længst, og istedet for at prøve at holde en regel der er mig umulig, så begrænser jeg mig! Denne er ihvertfald et helt nyt koncept, og noget jeg ikke har i forvejen. Idag lå den så i min postkasse, og nu skal jeg så kigge i den. Og selvfølgelig skal jeg prøve opskrifterne.

Det er ikke planen, at jeg skal overgå til stenalderkost, men lad mig nu lige læse den. Jeg vil aldrig sige aldrig, for det kan jo være man falder for konceptet. Vil du også have et eksemplar? Så kan du købe et her.

Forlaget skriver:

Ægte menneskeføde

Så er det slut med tævepatter og en sæk, der hænger ud over bæltet! Gourmet-kok, Thomas Rode Andersen fra Kong Hans Kælder, fortæller dig om sin kostomlægning, hvor han har kvittet pasta, ris, hvede og sukker og nu lever af stenalderkost. Det har fået ham til at smide dobbelthagerne og givet ham energi til at arbejde 14 timer om dagen uden at bliver træt . Og så har kostomlægningen og styrketræning fået hans krop til at stå som hugget i granit.

Kig inden for i denne bog og få viden, tips og opskrifterne til at opnå det samme. Nemlig en super sund krop med vaskebræt, markeret overarme og energi. Kort sagt, en krop der er dig værdig.

Stenalderkost – mad til mænd! giver dig 80 lækre opskrifter, der bygger på principperne bag stenalderkost også kaldet palæo-diæt. Det er mad uden kunstige tilsætningsstoffer, tilberedt med moderne teknikker og med en smag som moderne mennesker sætter i højsædet.

Opskrifterne består primært af fisk, kød og langt mere protein end nutidsmennesker normalt spiser, ligesom nødder, rødder og grøntsager er i høj kurs. Så ind med naturlig smag og protein, ud med kunstig mad og kulhydrater.

Desuden får du Thomas´ 10 bedste tips til træning, forklaringen på, hvorfor denne kost er så sund og muligheden for selv at opleve den geniale forskel, det gør for dig og din krop.

2 thoughts on “I min postkasse idag

    • Suanne, jeg indrømmer, jeg er håbløs, men jeg må stoppe nu. Min stakkels reol kan simpelthen ikke rumme mere, og jeg har ryddet ud i romanerne. Jeg synes, den ser spændende ud bogen, det jeg har nået at kigge i den.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.