Nej jeg gider ikke!!!

Jeg er så træt af det. Jeg havde ellers meldt mig til Netto’s tilbuds sms. I dag får jeg så sådan en, der fortæller mig, at i uge 42-43, giver de x-antal kroner til Kræftens Bekæmpelse, ud af de man køber for. Hold op, hvor jeg synes, det er p….irriterende, at man skal TVANGSINDLÆGGES til at være med til at give til Kræftens Bekæmpelse.

Det er formentlig hamrende politisk ukorrekt, men jeg vil altså selv bestemme, hvem jeg giver til, hvornår jeg giver til dem og hvor megetjeg giver. Og får jeg STOPPET DET NED I HALSEN som vi gør hele tiden, så går jeg helt i bakgear, og så gider jeg slet ikke. Jeg har faktisk et indlæg på vej om, at der faktisk findes andre meget alvorlige sygdomme, som ikke nødvendigvis er kræft. Hvorfor skal de have al opmærksomheden? Tror I ikke, der er andre, der kunne bruge en brøkdel af den? Og så er det iøvrigt altid den forbistrede (som også er vigtig ja) brystcancer, vi hører om. Det er cancerformer der er langt mindre “synlige” der er mindst lige så farlige.

Jeg er træt af det, at alt skal syltes ind i velgørenhed her og der og alle vegne og “oh hvor er vi gode”, hvis vi så handler der eller køber dette produkt. Selv bloggene – de få der er tilbage, er invaderet af det. Jeg ville købe et bestemt vaskemiddel fornyeligt, der blev jeg også tvunget udi det samme – så fat det dog, og lad os selv vælge, hvad vi vil give til. Nej jeg købte det ikke og jeg handler heller ikke i Netto i uge ditten og datten. Jeg er træt af det – er jeg virkelig den eneste, der synes, det har taget HELT overhånd??? Om ikke andet, fik jeg luft – og nu er tilbudssms også meldt fra.

0

7 thoughts on “Nej jeg gider ikke!!!

 1. Pingback: Deborah's food and something

 2. ‘Syntes godt om’ 🙂

  Forleden trykkede jeg på knappen efter at have afleveret tomme flasker i pant-maskinen i Dagli’brugsen og aventede mine bon komme ud med beløbet. Den kom aldrig – pengene var snuppet af en eller anden organisation.
  Jeg tænkte ikke over, at jeg ved tryk på den ene af knapperne donerede penge til et velgørende formål. Efterfølgende så jeg en lille mærkat på automaten, som gjorde opmærksom på det.

  Jeg ved ikke, hvordan organisationer som Kræftens Bekæmpelse og Røde Kors m.fl. får sig selv markedsført gennem alt muligt. Jeg vil også selv vælge – til dyrenes fordel, som de færreste tænker på at støtte.

  • Ja de har vist samme princip i Fakta. Jeg er også træt af det. I disse nettider, er det altså sårelet, at overføre penge, HVIS det er det, man ønsker. Jeg vil altså gerne handle i fred. Persoligt ville jeg også gerne give til dyrene i mange forskellige sammenhænge. Enten er der nogen, der har nogle fantastiske “spindoktorer” eller også er der nogen, der er ALT for dårlige til at markedsføre sig.

 3. Rolig nu Deborah 😉
  Det fine ved Danmark er jo netop, at vi har vores frihed, så derfor handler du jo bare et andet sted. Der er i hvert fald masser af muligheder for at købe andre steder … selv her i det mørke Jylland 🙂
  Jeg handler f.eks. aldrig i Netto – de har snydt for mange gange med deres fantastiske tilbud … som så aldrig er i butikken. Så ka’ de sgu lære det 😉

  • Per, det er jo netop min pointe! Det er *BIB* sælme svært at blive fri for, at få det smidt i hovedet. Ja, jeg har frihed til at handle hvor jeg vil, men jeg har ikke frihed til IKKE at blive konfronteret med det allevegne vel? Jeg har ikke en NETTO tæt på, så den vej rundt, kommer jeg der ikke så ofte alligevel. Det er bare princippet i det. Er bare “fed up” må jeg indrømme. Jeg er holdt lidt op med det der tilbudsræs, for ofte løber man jo bare og bruger en masse tid – og måske benzin på at spare hvad – et par kroner? Og ofte får man købt noget, man slet ikke skal bruge, men tager med “bare fordi, det er på bud” 🙂 Så du har helt ret, jeg vælger da selv, men jeg ville ønske de ville skrue ned for det.

Der er lukket for kommentarer.