Uundgåeligt, tænker jeg!

Hm, det måtte jo ske, at jeg lagde mig på langs her i efteråret. Det er ikke alvorligt, alvorligt endnu, men helt sikkert er jeg “under isen” og har sovet det meste af dagen, når jeg ikke har forsøgt at se et afsnit af “Hun så et mord“, som er dejlig og let underholdning, når man sådan bare skal hygge sig.

Fotos er fra forleden, hvor jeg var på bondegårdsbesøg på Rævehøjgård, og er taget på vejen hjem lige før Fortunen. Jeg vil koncentrere mig om at blive frisk til lørdag, hvor jeg har en aftale med en Galopbane, en veninde og en frokost. Det virker ikke, som om, jeg bliver frisk til noget virkelig aktivt før, men vi ser. Lige nu ser jeg Lunchgalop her online. God dag til jer derude.

1 thought on “Uundgåeligt, tænker jeg!

  1. Pingback: Deborah's food and something

Der er lukket for kommentarer.