Den forkerte vej

Jeg er sløj, som i syg og dårlig nu! Igår var jeg også, men overhørte og “kørte igennem” på en omgang piller, for jeg ville jo have årets sidste løbsdag med, og ned og tage afsked med alle de søde venner. Helt bortset fra, at min veninde og jeg skulle spise frokost.

Om jeg var blevet mere dårlig alligevel skal jeg ikke kunne sige, men jeg er det ihvertfald nu. Har sovet når jeg ikke har været forbi her og gøre et eller andet. Nu vil jeg gå ind på min sofa igen og håbe, jeres weekend har været god. Det var min mening, at jeg ville have været ud og fotografere lidt solopgang tidligt i morges, men det kunne jeg da glemme alt om. Fotos her er fra i går. Apparatet var ikke med på banen.

0

6 thoughts on “Den forkerte vej

  1. Håber at du har det bedre, her var der en fantastisk solopgang i morges, jeg prøvede at fotografere den, men billedet er slet ikke så smukt som det var i virkeligheden.

    • Sussi, sådan synes jeg meget ofte det er. At man er usikker på, om man har fanget det magiske lys, solopgang eller nedgang etc., solens spil i blade etc. Der er kun at prøve, og når det så lykkes, er det jo en fryd, der næsten ikke kan beskrives 🙂

      Tak for god bedring ønsker, og send endelig flere, det vil ikke slippe det skidt.

    • Tusind tak Jonna, jeg gider heller ikke mere nu. Påtænker at konsultere den kære doktor, hvis det ikke snart vender. Desværre er det oftest sådan, at han kun kan konstatere “virus” og så er der kun at vente!!!

Der er lukket for kommentarer.