Mavepustere og musik

Livet er fuld af overraskelser, op- og nedture! Nogengange bliver man tildelt “en mavepuster” som man ikke lige havde set komme. Andre gange var det nok mere forudsigeligt. Uanset, så har vi nok allesammen prøvet det adskillige gange i vores liv, og kommer måske (formentlig) til at prøve det igen.

Jeg husker engang, hvor jeg i den grad led af kærestesorg på den her fuldstændig altopslugende helt irrationelle selvdestruktive vis. Af vanvare kom jeg til at gå ind og se “Against All Odds (1984)”. Det skulle jeg aldrig, aldrig have gjort. Jeg brød helt sammen. Så kú jeg lære det! Siden har sangen været den ultimative sang at høre, hvis der var knas på den front.

I wish I could just make you turn around – turn around and see me cry

Der er mange andre og ovenfor er et udvalg af mine favoritter, hvis man kan sige det sådan. Der er flere, men det er de mest fremtrædende, om jeg så må sige. Har jeg hjertesorger? Nej ikke sådan meget alvorligt, men jeg har fået en mavepuster alligevel af en slags, og så tåler disse altid et genhør. Og skulle jeg have været i tvivl om, at jeg stadig kan føle eller at jeg kan blive skideked af det, så ved jeg også det. At jeg stadig er syg, hjælper selvfølgelig ikke på en dyt heller.

Men jeg har dog prøvet langt værre, både af den ene og den anden slags, så jeg overlever og prøver at fokusere på andre ting, og det går såmænd også okay.

Hvad hører du, når du har hjertesorg – og har du iøvrigt set filmen “Against All Odds (1984)“?

6 thoughts on “Mavepustere og musik

 1. -Og Chicago har også altid været blandt favoritterne -selv om han synger pive-falsk her, men det er måske indspilningen

  • Erik normalt er det ikke noget, han gør, men jeg kan godt høre, at det lyder til dels forkert her. Jeg vil klart mene, det er indspilningen.

 2. Har aldrig set Against All Odds, men for mig er sangen også mindet om en ung pige, jeg var umuligt forelsket i i tre år. Jeg rejste til Spanien for at kunne besøge hende i 20 minutter. Mit første ægteskab endte på grund af hende. En dag var hun væk og det tog mig otte år at komme over hende. Har siden Facebooks fremkomst søgt hende der og har nu endelig fundet ud af, at hun døde af tarmkræft for 14 år siden

  • Du skal se den engang ved lejlighed – filmen. Men jeg har det lidt sådan, jeg tør dårligt se den igen, selvom kærestesorgen fra lige det tidspunkt for længst er glemt, så har man jo andre, man bestemt ikke har glemt.

   Jeg skal love for, du ihvertfald har en historie der, som der ingen chance er for at glemme. Trist, hun kom så ulykkligt af dage. Har en historie lidt ligedan i skabet. Mødte også en dejlig mand som selvfølgelig var afsat. Ikke desto mindre, så var det kærlighed (noget han også bekræftede senere). Vi mødtes 13 år senere, og intet var som “det skulle have været”. Men også hans ægteskab røg på den konto. Der var rendt for meget vand i åen siden og egentlig var han slet ikke den mand, jeg i min forelskede tilstand havde sat ham op til at være. Langtfra! Der var rigtig mange “skeletter i skabet” jeg ikke havde set før. Men jeg var jo på trods villig til at give ham en chance, hvilket var mere end han var. Så det var en trist slutning, men vist godt nok, jeg fik set “bagsiden af medaljen” – ellers kunne jeg have gået og sukket over ham endnu. Så noget lærte jeg dog – SÅ længe skal man ikke gå og sukke, tude og længes. Det er ingen værd – trods alt.

   Jeg kan sagtens savne, og jeg kan også nævne nogen for dig, jeg tænker ofte på, og det gør skam også ondt, men jeg lever dog mit liv heldigvis. Det var lige før jeg ikke gjorde det i de 13 år.

Der er lukket for kommentarer.