Overvejelser og objektiver

Jeg har flere ting oppe og vende p.t. om mange ting. Hvad jeg kommer frem til vil jo nok manifestere sig her på en eller anden måde.

En af de ting, jeg har oppe og vende er indløb af et nyt objektiv til erstatning for det, jeg desværre fik ødelagt nyeligt. At reparere det kan på ingen måde betale sig. Så der må et nyt til.

I går så jeg et på tilbud hos Kamarahuset, men efter konsultation med sagkundskaben der, er det en billig og nogenlunde løsning, der giver mig mere i afstand 300 mm, men forringelser på lysfølsomhed og den skal jeg under ingen omstændigheder ud i. Nu har jeg så fundet et, der er til at betale til omkring 8.600 kr., som ser supergodt ud. Spørgsmålet er om økonomien rækker. Det er så samme rækkevidde jeg havde før, men med bedre lysfølsomhed etc. Det er ikke svært at finde noget, jeg gerne vil have, men noget jeg på nogen måde synes, jeg har råd til.

Har du nogen gode forslag? Skal jeg op i noget, der ligner 300 mm, så er vi på ihvertfald 10.000. Kan det forsvares, når jeg har en million andre ting, jeg skal have? Jeg er syv sind. Jeg tænker også, at jeg ellers simpelthen skal skifte kameraet ud med en nyere model incl. nye objektiver og så sælge det gamle. Men er det overhovedet sælgbart? Det er jo et super kamera. Indput modtages. Nu kan jeg igen i den grad godt mærke, jeg ikke er frisk og skal ind og lægge mig.

Update 3/11: Ad kommentar her på dette indlæg, går det op for mig, at jeg ikke har fortalt, at jeg allerede har et objektiv 35-80. Så den del er dækket. Jeg hælder nu til Canon EF 70-200 f/4l USM.

Endnu en update her samme dag. Jeg kan nu for samme pris få et mere vidtrækkende objektiv, selvfølgelig ikke så godt som ovenfor, kamera OG et objektiv mere for samme pris som ovensiddende koster. Det er lige før, jeg hælder til den model. Således vil jeg også have 2 kameraer, hvilket er praktisk i nogle situationer for mig, oveni kamera 2 har video, hvilket 1 ikke har. Dælme ikke let.

3 thoughts on “Overvejelser og objektiver

 1. Pingback: Deborah's food and something

 2. Denne her er jeg SÅ glad for og den bruges til så meget:
  Tamron AF 18-270/3.5-6.3 fås for 4121 hos Befro.dk

  Jeg har ikke et minut fortrudt dette valg.

  Held og lykke med projektet!
  🙂 Dorthe

  • Tak skal du have Dorthe. Jeg ved simpelthen ikke hvad jeg skal. Men nu har jeg talt med en god ven, der er fotokyndig, så nu er jeg lidt klogere. Vi får se, hvad det ender i. Det er i høj grad også et spørgsmål om økonomi, kan du godt forstå. Men jeg kigger lige ind på siden du anbefaler også.

Der er lukket for kommentarer.