Julegaveønske!

Med så kort tid til Jul, kan Julegaveønsker vel ikke være for tidligt at gøre det i? Nu var manglen på en ordentig kamerataske direkte skyld i, at jeg mistede mit objektiv. Så nu må det jo ihvertfald ikke ske igen, så det må vel være rimeligt at ønske sådan en sag her i Julegave – ikke? Klik på fotoet, og se flere detaljer om den.

0

2 thoughts on “Julegaveønske!

  1. Må man foreslå en rygsæk?
    Jeg startede ud med en skuldertaske, men fotoudstyr er tungt og jeg fik så forbandet ondt i skulderen af at bære rundt på det. Jeg købte en lækker (brugt) rygsæk og nyder, at kunne have alt med uden problemer og samtidig have hænderne fri.

    0
    • Det har jeg faktisk tænkt på, at det måske var smartere. Den her er altså også dyr. Og ja det er tungt. Og at have hænderne fri er jo ikke uvæsentligt. Så det er jo ikke nok, det ser smart ud, det skal også virke. Så ja det må man godt 😉

      0

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.