Fornemt besøg

Idag har jeg haft fornemt besøg og har sådan set stadig. Jeg har haft nævnt lidt om det hist og pist. Planen var egentlig Hubertusjagt, og hvis ikke det måske Jägersro til Galop. Som det gik de danske equipager derovre, er jeg nu glad nok for, at jeg ikke tog til Sverige. Til gengæld var vejret så fint, at Dyrehaven havde været skøn og så en Fernisering bagefter. Det har jeg så mulighed for hele måneden ud, men denne dag er altid særlig, og det er næsten blevet en tradition. Men den slags spørger mit helbred ikke om ved I.

Altså måtte der laves en plan B. Eftersom min veninde skulle til Sverige, og køretøjet der transporterede ikke havde plads til hunde af Nelly’s størrelse skulle hun være helt alene hjemme. Det ved hun godt, hun ikke skal sige mere end en gang, før jeg har sagt, at jeg gerne vil have hende. Så Nelly har været her i dag. Og hold da lige op, som jeg nyder at have hende. Hun skal være glad, hvis hun får hende med hjem igen! Summa sumarum – det vil jeg hjertens gerne igen.

Vi var et smut i Irma og købe et par småting. Det vigtigste var nu ikke så småt. Det var en økologisk kamsteg på bud, som jeg synes var rar at have i fryseren, nu hvor julen nærmer sig. Og så købte vi da selvfølgelig “Champ” hundekiks, som glider fint ned kan jeg berette. Ellers har vi gået en lille tur (hvor fotos er taget) så set galop fra Sverige. Set med danske øjne en noget nedslående affære må jeg sige.

Nu gider jeg ikke sidde her længere, men vil ud og lave noget mad, og slappe helt af på min sofa med smukke hunden ved min side.

1 thought on “Fornemt besøg

  1. Pingback: Deborah's food and something

Der er lukket for kommentarer.