Det der valg…..

Så jeg valg – nej det gjorde jeg ikke. Hvorfor gjorde jeg så ikke det? Tjah, fordi jeg dels er syg, og hellere vil se noget andet, og så fordi jeg faktisk frygtede resultatet, som blev nøjatigt som jeg desværre forventede.

Dog så jeg Detektor, som på en god måde opridsede årene med Obama og de forskellige usandheder, der er kommet op, hist og pist! Og hvilke svage og stærke sider, hver enkelt har. Det var faktisk ret interessant. Og orker du ikke de lange sejer træk, er den udesendelse et godt sted at starte. Du kan se den lige her. Jeg havde slet ikke opdaget den der udsendelse Detektor, men det skal jeg bestemt se igen, enten på mit TV eller online.

Havde Romney været bedre? Tjah, det skal jeg ikke kunne sige, men nu får han ikke chancen. Det jeg synes er skræmmende, det er, at folk vælger Obama, som faktisk har gjort det rigtig, rigtig skidt – igen! Det forstår jeg slet ikke. Manden skal jo ikke vælges bare fordi han er sort, men det er det, der sker, og det er ikke godt. At jeg så måske heller ikke synes om mange ting fra Romney, er noget helt andet. Så optimalt, havde en helt 3. nok været bedre i mit hoved, men nej, jeg havde ikke stemt på Obama – no way.

2 thoughts on “Det der valg…..

  1. “spot on” Deborah, that’s the reason Obama got reelected for an other four years. I must admit I voted for him in ’08, I fell for his “change you can believe in”. Unfortunately he didn’t really achieve anything and I don’t think he will do better the second time around,very sad :-((

    • Hi Anton

      Thanks for your input on this. I’m SO fed up with all the Danes falling over themselves to praise Obama for doing very badly for his first period and being SO happy he won!But then again they might even elect our horrible Prime Minister again, so what do I know. They even admit not knowing anything about American Politics but still Obama-fever is on! I’m horrified I must admit.

Der er lukket for kommentarer.