At handle stressfrit – gør du?

Nu har jeg for første gang prøvet at handle online. Det bliver nok ikke sidste gang. Så slipper man for at være afhængig af andre, der skal køre for en. Og jeg får nemt stress ved tanken om, at skulle afsted på trods af, at være dårlig. Der er siger og skriver ikke mange skridt ned i byen, men når man er rigtig sløj, kan det være langt nok. At jeg så skulle have skrevet en seddel og været knap så impulsiv, da jeg jo selvfølgelig glemte et par småting, er så det. Det kan Irma ikke lastes for. Min varer kommer imorgen mellem 14-15.

Som jeg har nævnt før, så orker jeg ikke Fakta, som kan få mit blodtryk helt op i det røde felt. Superbest (Gova), som ellers selv mener, de skulle være det bedste supermarked i miles omkreds, tager i den grad fejl. Siden de byggede om, er det kun blevet værre og værre, ligesom udvalget af varer er helt skævt (ny indkøber?). Jeg er så træt af indkøbscentraler og ufleksibel service til os kunder, der betaler i dyre domme for vores mad.

Jeg handler nu hovedsageligt i Irma. Dyrere – jo på nogen punkter er det, men til gengæld får jeg god service og behandling i butikken og gode varer. Jeg kan være nødsaget til at handle i Superbest, men fremover vil jeg så smide min handel i den gamle ISO ved Charlottenlund St., det er efter min mening, den bedste af de hele 2 på Jægersborg Alle og 3 i området.

Nu vil jeg gå ud og få et bad og lidt kaffe og så smide mig på sofaen igen, for rask er jeg altså ikke. Og vejret – tjah det er ikke til andet end at putte under dynen! God weekend til dig – forhåbentlig uden forkølelser og feber!

Og så kunne jeg jo meget passende spørge, om I handler mad online. Fortæl mig gerne om dine erfaringer i kommentarfeltet og dit indput om madshopping iøvrigt. Jeg skal lige gøre opmærksom på, at den sidste afstemning stadig ligger i arkivet og kan stemmes på, ligesom flere andre, hvis du har lyst.

P.S.: – Update! Det lykkedes mig faktisk at få de ting med, jeg havde glemt, for det var slet ikke noget problem. Uden at betale fragt en gang mere. Det er service vi godt kan lide.

[poll id=29]
0

2 thoughts on “At handle stressfrit – gør du?

  1. Vi handler ofte hos Nemlig. De har et stort udvalg af økologi, og virkelig mange varer. Rigtig god kvalitet på både kød, frugt og grønt 🙂
    Det blir dog ikke hver uge, for det ér billigere at gå i Netto, og derfor er vi nødt til at blande indkøbene, hvis vi skal kunne få det hele til at løbe rundt 🙂
    Jeg bruger også Aarstiderne, 1-2 gange om måneden, hvis jeg har brug for lidt andet grønt/frugt end det hos Nemlig, samt noget fisk.

    • Tak for tips Therese, jeg vil kigge på Nemlig også. Og nej det bliver bestemt ikke hver uge her heller. Hvis jeg havde en bil, ville det også være mere overskueligt end nu. Men det kan være rart at slippe alligevel for butikkerne. Jeg har dog (som du også har nu) muligheden for at handle på tider, hvor der ikke er så mange og det er jo en fordel.

      Desværre ligger netto dumt for mig, men når jeg har bilen kører jeg også derop og handler. Det har bl.a. næste uge.

Der er lukket for kommentarer.