Trist udsigt – eller bare tåget?

Trist udsigt? Den er ihvertfald mørk og tåget. Sådan ser mit liv også ud lige nu. Mørkt og tåget på flere måder. Jeg hoster, hakker, puster og nyser – med andre ord, jeg er godt gammelsdags snotforkølet. Skal du ikke til lægen spørger mange. Nej hvorfor skulle jeg det? Jeg har prøvet at være forkølet mange gange før, som alle andre. Forskellen på mig og mange andre er, at mit altid varer meget længere end alle andres, og jeg skal passe på, jeg ikke får lungebetændelse.

Jeg var skal retfærdigvis siges på vej til lægen, men så havde han ferie og kursus og han kommer først hjem igen på næste mandag. Hvis jeg tror, jeg har behov vil jeg selvfølgelig frekventere en af hans gode kollegaer, men sådan helt basalt, orker jeg ikke fremmede læger, der ikke kender mig og mit underlige helbred – giver det mening?

Det gode ved sådan en omgang tåge og gråt og træls vejr og forkølelser er – de letter igen! God søndag til jer. Jeg vil få noget at spise og putte mig under dynen bagefter. Nu vil jeg bare gerne som minimum være frisk til om en uges penge, hvor jeg skal til fest. Det er vel ikke for meget forlangt? God søndag til jer.

2 thoughts on “Trist udsigt – eller bare tåget?

  1. Ja det er jo den tid på året. Det er rigtig øv for dig, at det skal vare så længe. Her i huset hostes, nyses, hostes der også, bare ikke af mig 😉 (endnu 😉 ) Håber snart du bliver frisk igen. Mht. det med lægen, så giver det, i aller højeste grad, mening 🙂

    • Tak for din hilsen – altid værdsat. Jeg er nu endelig på raskhedens vej så at sige. Har været ude i dag for første gang i 1½ uge eller noget i den stil. Dejligt at komme lidt ud, men jeg er træt nu 🙂 Tager det langsomt, skal være frisk til slut på ugen. Håber du undgår smitte, men det er nok utopi, hvis alle omkring dig hoster og nyser.

Der er lukket for kommentarer.