Ikke en eneste spam-kommentar siden….

I er sikkert, som jeg også var generet af spam på jeres blog? Hvis I er, kan jeg sige, at siden jeg i forgårs installerede dette plugin Growmap Anti Spambot Plugin, har jeg ikke set skyggen af en spamkommentar. Det eneste den kræver, er at folk der kommer forbi smider et hak i en firkant. Noget jeg som talblind og helt håbløs til de der regne-spam-ting, ville ønske flere ville installere. På min rejse rundt i blogland kan det tage mig op til 4-5 forsøg, før jeg får smidt en hilsen. Og seriously – det tager lidt af lysten. Når det er sagt, er det mest på Blogger-blogs, men jeg vil tro, de har en løsning, der ligner, uden jeg ved. Jeg håber, at dette lille hak ikke fratager nogen lysten til at smide en hilsen her, da de altid er meget velkomne.

Helbredet kommer sig langsomt, og igår begyndte jeg at ane håb. Ganske som tågen lettede, og lidt blå himmel og sol viste sig senere på dagen. Man skal aldrig fortvivle helt. Solen er der et sted. Det går bedre, omend jeg ikke er frisk. Så jeg tager det helt roligt, indtil jeg forhåbentlig er klar nok til hyggeligheder sidst på ugen.

2 thoughts on “Ikke en eneste spam-kommentar siden….

  1. Jeg har ALTID problemer med at ligge beskeder på blogspots blogs. Er helt enig med dig det fratager lysten til at smide en besked, fordi det er så tidsrøvende. Og irriterende. Desværre…………..

    • Hej Mie og velkommen!

      Ja og ikke nok med det, så er der flere af dem, hvor de glemmer at slå Navn/URL muligheden til for kommentarer. Dog har nogen været inde på, at Blogger selv har ændret indstillingerne på et tidspunkt. Os der selv har en blog, vil jo gerne smide vores URL istedet for at logge ind på diverse. Et var hvis det så i de mindste var til at læse, men jeg kan simpelthen ikke læse dem.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.