Mandagsroderier

Det endte da med, jeg fik nået lidt idag alligevel, selvom jeg egentlig ikke har haft det optimalt. Du husker måske, jeg har det med at blive svimmel så snart, jeg får et touch af “noget”. Således også dennegang. Så egentlig ikke fordi, jeg længere er sådan forkølet, men bare træt og periodisk ret utilpas. Det kan være slemt nok, men går forhåbentlig over. Håber ikke, det har tænkt sig at blive ved for længe. Som jeg før har nævnt, så er tumlen med dyr på næsten 500 kg ikke lige sagen, når man er svimmel.

Først smed jeg en vask over og så kørte (har bilen) jeg i byen og fik ordnet lidt indkøb til en venindefrokost onsdag. Selvfølgelig glemte jeg en enkelt ting, som jeg må hente i morgen og en anden kunne jeg ikke få. Da jeg kom hjem satte jeg mig “på kontoret” for at lave lidt, og få styr på lidt. Så ringede telefonen. Så viste det sig, at den overførsel jeg troede, jeg havde lavet til køb af nye staldstøvler ikke var gået igennem, ligesom en anden overførsel heller ikke var. Det var der jo råd for heldigvis, men det betød samtidig at jeg så pludselig havde mindre penge, end jeg troede. Heldigvis har jeg lige p.t. lidt reserver, så det går da. Det tog lidt af min tid, men jeg lagde mig og fik en lur på et par timer.

Lidt fotos har jeg også rodet med i dag og igår fik jeg bestilt nogle Julekort og en ting, jeg skal bruge til en Give-Away ovre på horseracing.dk. Jeg har jo holdt en her, og holder nok en igen, men jeg har lovet en derovre, så det skal de så også have. Nu vil jeg smide mig ind på sofaen, for i morgen vil jeg prøve at få det til at se nogenlunde civiliceret ud her og så skal jeg til banko senere.

0

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.