Ugestart med forårsfokus

Der skal noget til at hive en op sådan en mandag morgen. Den er ikke grå i dag. Solen er her, og det hjælper meget! Så det bliver en smuk, men kold dag. Her til morgen er det lige knap 2 graders varme!! Desværre starter jeg dagen med hovedpine, men jeg gider ikke fokusere på det. Det kan ikke betale sig. Der er trods alt meget at være taknemmelig for.

En dejlig fest i weeekenden med skønne venner. Dog blev jeg ikke sent, sent, for syg har jeg jo lige været, og ved, jeg skal passe på, jeg ikke “presser citronen”. Men det var rigtig hygggeligt. Imorgen skal jeg til den årlige Julebanko på galopbanen og onsdag kommer en veninde til frokost. Så det blier en travl uge.

Derudover har jeg bilen, hvilket betyder, der skal ordnes ting, der ikke ellers lader sig gøre så let. Jeg vil gerne nå så meget som muligt, men er også klar over, at jeg skal passe på ikke at stresse. Nu skal jeg lige sluge den sidste kaffe og så skal jeg ned og handle lidt ind til onsdag. Dyb indånding og en ting ad gangen! Vi får se, hvor meget, jeg når.

Tænkte at i denne kulde var det godt at huske på et af forårs/tidlige sommerminder fra Søndermarken en meget varm og solbeskinnet dag. Det er let at glemme den slags dage, når det hele bliver nøgent og koldt. God uge til jer.

0