Taknemmelighed

Det er Thanksgiving i dag! Og selvom jeg er ret så irriteret over, at jeg stadig kæmper med virus, og det altså ikke (ganske som ventet desværre) er noget, lægen (var der i dag) kan ordinere antibiotika for, så er der meget at være taknemmelig for på en dag, som ellers har været rimelig grå og trist.

*De to ænder, jeg vandt til Julebanko – dermed muligheden for at invitere gode mennesker til middag på et tidspunkt.

*At jeg ved seneste besøg hos speciallægen intet fejlede, andet end en recept kunne klare

*Gensyn med gode venner i stalden i dag, omend jeg ikke lavede alverden, andet end hygge

*Min søde læge, der altid er hyggelig at besøge, selvom han ikke gjorde så frygtelig megen gavn idag – fik dog en recept på hostesaft, så lidt godt på den front skete der dog

Der er meget mere, jeg kan være taknemmelig for, og det er jeg også, men derfor vil jeg nu gerne af med det her virushalløj, for jeg har mange projekter, der venter på mig – rigtig mange (ikke mindst her). Så jeg har faktisk ikke tid. Men det spørger den slags ikke om.

Sådan meget akut er jeg taknemmelig for, at jeg har noget let i fryseren, for det er blevet sent (har sovet på sofaen og siddet for længe her – igen), så mad orker jeg ikke at lave nu. Og så vil jeg da iøvrigt være taknemmelig for en hilsen fra jer derude også. Hvad er du taknemmelig for? God aften til jer.

0

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.