Alt er relativt, og jeg VED det godt!

Jeg bliver sgu lidt ked af det. Det er ikke ofte, jeg brokker mig over mit helbred sådan rigtigt. Jeg konstaterer, hvordan det er, og prøver HVER dag, at få det bedste ud af det.

Er det let? Nej det er det ikke. Kunne det værre MEGET, MEGET værre? Ja, det kunne det godt. Har vi alle uanset, hvordan dage, hvor det ikke er så let, lige at være positiv, fremadstræbende og i godt humør.

Dem som kender mig rigtig godt, ved godt, hvad jeg er oppe imod og at jeg faktisk gør det ret godt, alt taget i betragtning. Eller det troede jeg. Når jeg så fortæller en veninde i dag, at jeg ikke har det helt så godt og faktisk betror hende, at både min læge og jeg er sikre på, at jeg faktisk har en diagnose mere, (jeg har bare ikke sagt noget om det) som skyldes meget af det jeg slås med. Så får jeg bare at vide, at jeg jo skal være glad for, at det ikke er noget værre.

Jeg ér skam glad for, at jeg ikke fejler noget livstruende, eller meget mere alvorligt. Men set herfra, så ér det alvorligt nok. Jeg lever med smerter hver eneste dag, og mange andre ting, som jeg oftest ikke gider tale om her, for jeg synes jo netop jeg prøver på trods. Men jeg bliver sgu ked af det, når jeg så for en gangs skyld er træt af det, at jeg så får den smidt i hovedet. Vi kan jo prøve og bytte og se, hvad hun så synes! Øv!

0

6 thoughts on “Alt er relativt, og jeg VED det godt!

 1. Pingback: Deborah's food and something

 2. Pingback: Deborah's food and something

 3. Lige en lille kommentar her fra Falster, for at sige: Du er MEGET positiv og en rigtig god veninde, der altid er der, når og hvis man har brug for det. og der er guld værd.
  At det er træls med de sygdomme, som du har, kan ingen være i tvivl om. Det at have konstante smerter og hele tiden at skulle tage hensyn til tid og helbred er meget – meget anstrengende, og tapper en for energi.
  Og jeg kan godt forstå, at du bliver lidt ramt, når der bliver sagt: Det kunne værre meget værre og livstruende. Det ved du nemlig godt i forvejen. Den veninde har måske selv haft en rigtig dårlig dag.
  Jeg ved med sikkerhed, du gør hvad du kan…………..

  • Tusind tak skal du have Karin. Jeg prøver mit bedste ihvertfald, det skal ingen kunne sige mig på. At det så ikke lige altid går helt efter planen, er vel kun menneskeligt tænker jeg. Og det er jeg altså!

   Du har ganske ret, jeg tror ikke folk, der ikke selv er syge forstår, hvor drænende det kan være, når man aldrig har kræfter nok til de ting, man gerne vil nå og har lyst til. Der skal hele tiden prioriteres eller det bliver gjort for en helt af sig selv.

   Hm, jeg ved ikke, om hun havde en dårlig dag… men hun gjorde ihvertfald ikke min bedre. Det gjorde du så heldigvis med din søde kommentar, som jeg blev rigtig glad for, så tak for den og dig. Yep jeg gør, hvad jeg kan! Rigtig god weekend.

 4. Jeg tænker, at man tit oplever den slags når det er “usynlige” lidelser man har… mangler man et ben eller har armen i gips stiller omgivelserne ikke spørgsmål.

  Jeg synes nu, at jeg oplever dig som meget positiv trods det ofte svigtende helbred.

  • Det tror jeg, du har helt ret i! Det kan godt være lidt træls nogengange, for folk forstår det ofte ikke.

   Til gengæld blev jeg rigtig glad for din kommentar, og at du synes, jeg er positiv! Tak for den og det!

Der er lukket for kommentarer.