2 skridt frem og 3 baglæns

Jeg kæmper mig igennem dagene lige i øjeblikket. Ikke overskud til meget andet end at tusse rundt her desværre. Det bliver generelt til for lidt af de ting, jeg gerne vil nå. Årsagen – helbredet. Ikke at jeg ikke ved, det kunne være værre, men jeg tror dårligt, jeg kender noget, mere invaliderende end svimmelhed.

Desværre er det blevet sådan, at når jeg får en omgang virus af en slags (hvad jeg som bekendt, lige har haft), så får jeg oveni en omgang svimmelhed. Det er aldrig til at vide, hvor slemt, og hvor hvorlænge den har tænkt sig at blive. Og der er ikke meget, der er dødsjovt udover at sidde stille, når man er hundesvimmel. Jeg tog i stalden i dag, omend kort og supergodt var det ikke, og nu hvor jeg er hjemme igen, er det helt tosset. Så kuren – jeg må bare vente til det går over.

Muligvis er jeg positiv, og det synes jeg som nævnt faktisk selv, jeg er alting taget i betragtning, men er der noget, der kan “slå mig hjem” og ud af den, er den sk.. svimmelhed. Det skal jeg gerne indrømme.

Således blev det næsten 1. december og jeg mangler stadig en kasse Julepynt, der skal hentes i kælderen og 1.000 andre ting – det må komme som det kan. Jeg fik dog puttet lys i vinduerne i går. Så lidt Jul er her dog, men resten skal jeg have hentet. Og så må jeg om ikke andet få det hængt op og stillet frem i morgen. God weekend med fast grund under fødderne til jer derude.

2 thoughts on “2 skridt frem og 3 baglæns

  1. Hvor er her blevet fint, det har du da gjort godt Deborah 🙂 God bedring med helbreddet og lad julen være indtil du har det bedre igen. Med god samvittighed.

    Mange knus og husk at kigge ind til lidt julehygge hos mig idag. Jeg har lavet julekalender 🙂

    Knus
    Henriette

    • Tusind tak Henriette! Jeg har nu ikke gjort så meget selv, men lidt har også ret. Når man ikke har kræfter til mere, så må det være såan, og som du siger, det er jo fint nok. Helbredet…det går heldigvis. Nu vil jeg kaste mig over Julepynten. Jeg skal nok komme over og se din Julekalender senere.

Der er lukket for kommentarer.