Hvid første søndag i Advent

Jeg blev noget overrasket, da jeg fik slæbt mig over og kigge ud i morges. Hvidt vinter-wonderland! Ikke at det gør mig noget, det kan da kun højne Julestemningen, som der ikke er så meget af her, så det gør noget.

Efter at have prøvet at vågne længe, og set morgenens afsnit af Eastenders, tog jeg mig sammen og fik slået en dej sammen af det sidste mel i butikken. Altså skal der købes mel, for jeg fandt da lige et udstikkersæt igår, jeg helt havde glemt, og det kunne da være lidt sjovt, at bage bare en slags småkager.

Dejen spørger du? Ja, jeg skal prøve endnu en opskrift fra den supergode kogebog. Dennegang en pizza fra Hugh’s hånd – elsker bare den kogebog. Det er skønt, når man får det sådan.

Ikke nok med det, jeg fik også slæbt mig i kælderen og hentet en kasse Julepynt mere, så det vil jeg skynde mig ind og få op, ligesom støvsugeren altså skal i sving og når det er gjort, har jeg fortjent et stort krus af den gode Julegløgg – mon ikke?