Svimlende affære

Som jeg har nævnt, så svimler det her. Det p…. mig af for nu at sige det på godt dansk, for det hæmmer altså fremskridtene en del. Idag har været sådan en dag, hvor jeg har snurret rundt om mig selv, helt bogstaveligt udover svimmelheden og næsten intet fornuftigt har jeg fået gjort. Joh, skrevet et enkelt indlæg her er det da blevet, men ellers har jeg forsøgt at banke mine medkompetanter i Songpop på Facebook, og så var jeg nede og hente øjendråber i morges. Nu håber jeg så bare, de tager det, for det er faktisk ret så ubehageligt. Og så krydser jeg alt jeg har for at de støvler, der er bestilt kan bruges, for jeg trænger for nogen varme og gode støvler.

Jeg skulle have det sidste Julepynt op, men der er flere problemer i den øvelse. Dels står min Julepynt i kælderen fordelt på op til flere flyttekasser (sagde du flyttekasser? – ja det gjorde jeg), og i to rum. Jeg troede fejlagtigt, at resten var i rum 2, og da jeg så skulle lede i rum 1 var jeg dels så svimmel at det måtte opgives og dels var det blevet så sent, at jeg intet kunne se. Der er nemlig ikke lys. Så den øvelse blev udskudt til imorgen, hvor jeg kan vandre ned med en kasse mere der er tømt og forhåbentlig få hængt resten op. Nu vil jeg smide mig på sofaen og se den film, jeg lejede i dag.

0

2 thoughts on “Svimlende affære

  1. Jeg har en mobil m. lommelygte – det er en god ting, både i kælder og bag computere og så videre 🙂

    Jeg sidder og får ondt i skulderen hver gang jeg prøver at skrive eller arbejde med computer-stof. Jeg tror jeg forstår din lidelse, selv om det ikke er det samme som her.

    • Donald, det var vist også mest en dårlig undskyldning for mig selv, fordi jeg var så svimmel. Hvis jeg virkelig ville, kunne jeg bare tage kassen ud på gangen, hvor der er lys 🙂

      Ja smerter i skulderen har jeg også prøvet, og så er man heller ikke meget bevendt. Vi er nogen kønne skravl!

Der er lukket for kommentarer.