Into The Wild (2007)

Det er ved at være noget siden, at jeg første gang stødte på den her historie et eller andet sted. Jeg husker faktisk ikke hvor. Så glemte jeg den lidt igen, og så dukkede den op for lidt siden, hvor nogen “syntes godt om” på Facebook.

Historien kan ikke andet end facinere helt vildt. Om det så er fordi man er frastødt, empatisk, forstående, helt kan relatere eller hvad…… det gør ingen forskel. Men ser ikke denne film, uden at blive berørt i sit inderste. Egentlig tænkte jeg, at jeg ville købe filmen, men så smuttede jeg ind og lejede den forleden dag. Jeg kunne godt have købt den, det var der ikke sket noget ved, men ret beset, min reol kan ikke rumme mere, og der står rigeligt, jeg skal have set igen.

Jeg kan ikke tilføje ret meget om den her film, der ikke er sagt allerede. På et eller andet plan forstår jeg vores hovedperson til en vis grad. Det var lidt den følelse jeg havde, da jeg i sin tid flyttede på landet. Så meget natur som Danmark nu byder, men det kan jo dårligt sammenlignes alligevel, jeg brød ikke med civilisationen.

Læs ikke videre, hvis du ikke vil høre om slutningen før du har set filmen. Er du ligeglad, så læs endelig videre herunder. (Contains Spoilers beyond this point)!

Det endte fatalt for Chris, men så er spørgsmålet om det egentlig var trist. Ingen tvivl om, at han fik en forfærdelig død, men mens han levede levede han nok mere end mange gør, selvom de bliver 100 – kvantitet frem kvalitet eller? Døm selv, men det er en af de film, du skal se. For mig bliver det næste at læse (lytte) bogen. Jeg har tjekket den fås faktisk på Audible.co.uk.

Links:

Christopher McCandless Official Website

Carine McCandless Official website

September 2007 – Terra Incognita Films – The call of the wild

Hiking the Stamped Trail – om at rejse til Alaska og Bus 142

21. september 2007 Artikel i N.Y. Times – Following his Trail to Danger and Joy

Into the wild på wikipedia

Into the Wild på IMDB

Salvation Mountain – og dets skaber, er også med i filmen

2 thoughts on “Into The Wild (2007)

 1. Det er godt at få set en film, der betyder noget – den må have talt til dit dybe inderste jeg, og det er rigtigt at han har oplevet en masse kan jeg se ud fra omtalen. Jeg er kommet i den alder, hvor jeg tænker på samme måde: Hvad fik jeg set, og hvad vil jeg gerne gøre nu (med resten af tiden, jeg er i den korte ende, som man siger).

  Iøvrigt har jeg også en masse ting stående og kan fint klare mig med at låne 🙂
  Håber det går bedre med helbredet 🙂 (og tak for din hilsen til mig!)

  • Tusind tak Donald. Ja den gør indtryk, hvis du ikke har set den, vil jeg på det varmeste anbefale dig. Er sikker på, du vil kunne lide den.

   Ja, man gør sig nogle tanker, om hvad der skal nås, og prioriteres helt sikkert. Det er jeg begyndt på, og jeg har da allerede nået noget. Det er jeg taknemmelig for.

   Desværre må jeg melde, at det går ad h…… til med helbredet. Her i dag, er jeg om muligt endnu dårligere. Rigtig skidt faktisk, så jeg skal ind under dynen nu. Så send endelig så mange gode vibes, du kan undvære. Og selvtak for hilsen!

Der er lukket for kommentarer.