Udsigten er trods alt pæn

Jeg er noget indebrændt for at sige det mildt, eller rettere det ville jeg være, hvis jeg havde kræfter til det, havde jeg nær sagt. Jeg er nu syg på 4. uge, og har det ad Pommeren til for nu at sige det mildt.

Vejret i dag var ellers oplagt for en testtur i de nye støvler, og for motion af kameraet, og for at få noget frisk luft, et sted jeg ikke har været før. Det ville så også have været planen, som nu som så ofte er skudt i sænk. Jeg må nøjes med usigten til det flotte vejr og et smukt snedækket landskab. Øv!

Nå, men i det mindste forstår jeg at underholde mig, og lige nu er det som så ofte før “Murder She Wrote”, når jeg altså ikke sover. Mit hoved banker, feber har jeg og svimmel er jeg…. bare irriterende. Det skal dog ikke forhindre mig i at ønske jer en god weekend.

0

3 thoughts on “Udsigten er trods alt pæn

  1. Pingback: Deborah's food and something

Der er lukket for kommentarer.