Veteran på farten i snestorm

Jeg var udenfor, og jeg testede det ene par nye støvler, de er rigtig gode. Det er ikke koldt, men meget vådt, så derhen synes jeg de var passende. De andre, kræver lidt mere kulde synes jeg. Dejligt at have fodtøj til vejret. Så står den på sko og træningssko næst efter. Nå, det var faktisk slet ikke sko og støvler, vi skulle tale om.

Jeg sov klokken midt i nat, først på dagen nærmest, men det efter at have sovet hele aftenen. Hader når jeg sådan får vendt op og ned på det hele. Så skulle jeg have taget en pille, men jeg har taget nok lige på det sidste, så nu synes jeg lige der skulle en stopklods på det. Og søvn fik jeg, og vågnede således sent. Havde jo hørt dem tale om snestorm, og kiggede ud – nej de har da taget fejl tænkte jeg. Så ringede telefonen og far var i røret. Jeg skulle have bilen, for han skal på hospitalet i morgen. Forhåbentlig kun for en kort bemærkning, men jeg skal jo være stand-by til hundepasning. Han var nervøs for, om det gik senere, så vi måtte hellere. Og da jeg kiggede ud væltede det ned.

Det fik vi ordnet, og alt vel. Mig klovn, jeg skulle jo have taget kameraet med, men det gik så stærkt, og eftersom jeg stadig er dårlig, ville jeg også bare have det overstået. Da jeg kom hjem tænkte jeg, at uanset, kunne jeg da forevige stormen fra altanen – igen. Undskyld, det er ikke så voldsomt ophidsende, I know. Men så skete der noget, der nærmede sig noget tog-noget, der lød anderledes end ellers – og se engang, hvad jeg fangede – veterantoget på vej nordover. Faktisk har jeg længe taget tiløb til, jeg ville en tur med det tog, men hver gang er sygdom kommet i vejen også. Lige i dag, er jeg nu mget glad for, at være inde. Men det var da lidt sjovt, at jeg lige trådte ud, og så kom det. Deraf kvaliteten af fotos, for det skulle gå stærkt, hvis jeg skulle fange noget som helst.

Jeg har spist brunch! På vejen hjem var jeg forbi Irma, og købte noget dyrevenlig bacon, mælk og clementiner. De sidste spiser jeg i store mængder, så det bliver ikke skørbug der tager livet af mig ihvertfald. Jeg er helt for dyrevenligheden -det ved I, men det skal altså også smage godt. Jeg må indrømme, jeg var skuffet over den her bacon. Den bliver ikke sprød og er i alt for tykke skiver. Hvis jeg vil have SÅ tykke skiver så køber jeg flæsk, og så er den alt for salt – øv! Ikke lige det, jeg forventede, når jeg nu købte den venlige. Ikke ofte jeg tillader mig den slags, og så vil jeg gerne have noget godt. Hm! En ommer synes jeg.

Nu drikker jeg kaffen og skal prøve om jeg kan få styr på lidt Julegaver online, og så hedder den ellers film, serier og sofa. Vejret er da ikke til andet – er det? Ihvertfald god søndag til jer. Fotoet nedenfor, er den samme udsigt som forleden – sjovt at se forskellen.

0

6 thoughts on “Veteran på farten i snestorm

 1. Undrer mig over hvorfor de har sat en gammel motorvogn foran lokomotivet. Det ser jo ud til at fungere godt nok. Var toget meget langt?

  0
 2. Veteranbanen Maribo-Bandholm havde også julefut på i weekenden, 2 kørsler pr. dag. Rimkogeren og jeg havde tænkt at ville køre til stationen i Bandholm for at fotografere, efter først at have været i Knuthenborg Safaripark, der havde åbent for julemarkedet, som personalet er arrangør af. MEN, vejret gjorde at vi blev hjemme; dumt at risikere noget!!
  Jeg forstår godt, at du ærgrer dig over baconen; det harmonerer dårligt med, at vil man have kvalitet, må man betale for det 🙁
  Hav en dejlig mandag og lad os håbe, at din far hurtigt er retur fra hospitalet 🙂

  0
  • Anjoe, jeg ved alt om, hvordan snevejr på Lolland foregår. Noget by-boer har svært ved at forestille sig. Når det fyger i den grad, så er man sneet inde på meget kort tid. Det er faktisk lige uhyggeligt. Jeg prøvede det engang, og havde det ikke været for naboens søn der ryddede min indkørsel, så havde jeg siddet indsneet længe. Sikkerheden fremfor alt.

   Baconen vil jeg skrive til Irma om, som sagt, så har jeg da prøvet at gøre noget. Dagen har været dum. Jeg tror, det til en start er fordi alt det der hospitalshalløj med far giver mig total stress, og så gik der bare en masse småting galt for mig i dag, så jeg er bare ked af dagen, men det går forhåbentlig bedre, når jeg har sovet på det. Men du kender det nok, at det ender med at være en lille ting, der vælter læsset? Tak for din hilsen, som jeg sætter pris på.

   0
 3. Jeg giver dig ret, Deborah. Dyrevelfærd er rigtig vigtig og producenterne har et stort ansvar for, at produkter fra dyr som har det godt, også er kvalitets produkter. Det kan ikke være meningen at man betaler mere for at ringere produkt.
  Det skal jo ikke være ringere produkter, fordi dyrene skal have et anstændig og godt liv.

  0
  • Nej det er rigtigt. Jeg vil prøve at skrive det til dem, hvis ikke man gør ved de jo ikke, at man ikke har været tilfreds, og kan potentielt heller ikke rette på det.

   0

Der er lukket for kommentarer.