Officially out of the closet….

Hvad mener jeg så lige med det? Tjah, det skal jeg sige jer. Det er noget siden, jeg “faldt over” den her serie. Hvor husker jeg faktisk ikke mere, men jeg synes aldrig, jeg havde set den på mine kanaler. Overvejede endda at købe den, så jeg kunne se den. Det nåede jeg så aldrig.

Forleden var der en Facebookven, der fortalte at han skulle se den. Og jeg fandt ud af, at den kører på TV2 Zulu. “Yes” tænkte jeg, og skyndte mig at optage, og jeg er nu officially hooked og out the closet som facineret af det her miljø. Noget jeg altid har været. Ikke at jeg selv ville være i det, men….ja det kan ikke rigtig forklares. Sålænge jeg nøjes med at kigge på TV, går det vel også fint. Og ham Jackson ‘Jax’ Teller – jeg siger jer piger, om ikke andet, så se den for at se ham, for han er altså “en steg”!

Gudskelov er der masser at se, for så vidt jeg kunne forstå, er det sæsson 1, der kører på Zulu, og den startede tilbage i 2008, og bliver stadig lavet. Så er du til den slags, så bare spring på. Og ved du ikke, sker der jo ikke noget ved at prøve at se. God fornøjelse.

Link:

Sons of Anerchy på IMDB

og sidst men ikke mindst, på Facebook

P.S.: Update – Serien har en superflot hjemmeside, som indtil nyeligen var åben for alle. Så pludselig lukkede de den, så man skal på i US, for at se – hvad hulen er det for en kedelig trend? Så ryger hele ideen med nettet jo? Så der har du forklaringen på, at linket er fjernet igen her.

3 thoughts on “Officially out of the closet….

  1. Pingback: Deborah's food and something

  2. Pingback: Deborah's food and something

  3. Pingback: Deborah's food and something

Der er lukket for kommentarer.