Ikke meget nyt!

Desværre ikke meget nyt herfra “Østfronten”. Jeg svimler desværre i en grad, så jeg har måtte undvære gløggkomsammen i dag, og i det hele taget går jeg glip af meget. Julemarkeder, snefotografering og bare “livet udenfor murene” om jeg så må sige. Det svinger – nogle dage går det nogenlunde og så lige som ud af det blå går det helt amok. De seneste dage har været meget dårlige.

Oveni, har posten ikke leveret mine frimærker heller, så jeg kan ikke få sendt mine Julekort afsted. Dem bestilt senest er bestilt for 2 dage siden, så jeg forventede da i det mindste at modtage dem først bestilt i dag, så jeg kunne få bare lidt sendt. Men nej. Jeg prøver at lade være, at stresse over det, og i den ånd vil jeg gå ud og få noget kaffe og ønske jer en god weekend.

P.S.: Til dem der måtte undres – ja jeg er blevet undersøgt, og nej der er ikke noget alvorligt galt, og intet jeg kan gøre ved det eller nogen anden for den sags skyld.

0

5 thoughts on “Ikke meget nyt!

 1. Pingback: Deborah's food and something

 2. Jeg tyer lige til fælles svar, for jeg skal ind og sidde/ligge igen. Tak for ALLE gode ønsker for mit helbred og for Julen og også med hensyn til far (han har det godt). Der er intet overskud p.t., hvorfor jeg heller ikke får skrevet noget her overhovedet, da jeg har svært ved noget som helst, der kræver jeg er lodret.

  Med hensyn til symptomer – nej det er ikke øresten og andre “sjove” ting. Det er en virus på ballancenerven, der er blevet delvis kronisk, og som kommer igen, hver gang, jeg får nogen som helst form for virus iøvrigt. Jeg ér som nævnt før, blevet undersøgt at både ørenlæge og blevet scannet, så jeg ved, hvad jeg har at slås med

  0
 3. Ja man undrer sig selvfølgelig om ikke der er mere at gøre, men hvis man bare har lidt erfaring med sygdomme, så ved man jo godt, at det er vanskeligt at stille diagnoser, at vi mennesker somme tider må leve med mindre end det optimale og at der er en gruppe sygdomme, som vi ikke behersker.

  Men nu vil jeg sige noget andet – nemlig at du må passe godt på dig selv, sørge for at få et godt varmt måltid hver dag og hvis du orker det, nyde lidt julestemning i form af en nisse og et julelys!

  I stedet for “gode råd” vil jeg ønske dig en god dag – jeg selv håber at få arkiveret og smidt ud hvad smides kan, men er nødt til ikke at sætte barren for højt for ikke at føle det hele er umuligt 🙂

  0

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.