Julegaver og dagen på aftenen

Jeg havde en dejlig Juleaften. Stille og fredelig, faktisk som jeg rigtig godt kan lide den. Især når jeg har det, som jeg har. Ved lidt læsning på nettet i går fandt jeg frem til, at den hovedpine, der faktisk indtil i går i den grad plagede mig – udover slem svimmelhed også er en sideeffekt ved influenzaen der hærger p.t., og som nu har fulgt mig alt for længe. Nok om det, men så blev man da så klog.

Mit andebryst blev helt perfekt, let rosa indeni og blødt som smør. En syndig sovs, almindelige kartofler og økologisk rødkål og jeg havde mig selv en dejlig Julemiddag (det synes jeg ihvertfald). Jeg havde glemt at få købt ris-a-la-mande, men ret beset når jeg husker, kan jeg dårligt klemme den ned. Og så sparede jeg det i kalorieregnskabet (ikke at jeg talte i går – så havde jeg ikke spist min sovs – det lover jeg). Et glas rødvin fik jeg selvfølgelig også. Jeg nød min mad og min vin stille og fredeligt og så sad jeg ellers bare og slappede af og så lidt fjernsyn.

Så var det tid at pakke gaver op, og som det ses fik jeg fine gaver. Udover viste, også lidt chokolade, vin og kage og en personlig og fin fotokalender. Jeg mangler min “rigtige” gave fra min far, for jeg kunne ikke helt finde ud af, hvad jeg ville have, og ret beset så haster det jo ikke mere end det jager. Ønsker har jeg nok af, så der skal nok falde en god ting af, når jeg får samlet mig sammen og får det bedre.

Som du kan se på foto (den fine røde med hjerter), så blev jeg en troldekugle rigere. En gave, jeg blev utroligt rørt over og meget meget glad for. Utrolig betænktsomt og alt, alt for galt. Tusind tak til den søde giver. Derudover fik jeg dejlige håndcremer fra Crabtree og Evelyn, og dem kan jeg snildt bruge. Mine hænder er meget tørre og med hestelivet og vasken hænder ofte i det hele taget, så kan man ikke få for meget af den slags. Selvom hovedgaven manglede fra far, fik jeg vin, chokolade, kage og hele to dufte. Jeg er ikke i fare for at løbe tør for den slags meget, meget længe. Som du måske husker fik jeg en duft af ham også til min fødselsdag – dog af en lidt anden kaliber end disse, så den bruger jeg ikke sådan til daglig altid. Men når man godt kan lide at dufte, er det altid rart med noget, så man kan frådse også.

En ting er, at jeg selvfølgelig blev glad for mine gaver. Mindst lige så vigtigt var, at dem jeg havde bragt, vakte lykke, hvor de kom frem også, og udmøntede sig i præcis de reaktioner, jeg havde håbet. Nogen ved jeg ikke endnu, men dem jeg gør. Dog er jeg ked af, at der var en, jeg ikke havde fået købt til, men jeg kan kun undskylde med min tilstand som var helt rundt på gulvet da jeg havde det værst, og jeg må så råde bod på det senere.

Idag har jeg sovet længe (igen) og nusset rundt spist lidt morgenmad, været på nettet, drukket kaffe og….så har jeg bagt et Banana Bread. Hvis jeg skal tage efter udseende foreløbig så er det blevet godt, men mere om det senere. For nu skal jeg have det ud af formen og måske lige prøvesmage senere. God 1. Juledag til jer derude – fik I gode gaver?

5 thoughts on “Julegaver og dagen på aftenen

  1. Pingback: Hvordan skal jeg nogensinde blive færdig? | deborah.dk

  2. Glædelig jul, godt at du havde en dejlig aften 🙂 Og skal vi ikke satse på at der skal tages et vinderbillede på et tidspunkt i løbet af året 😉

Der er lukket for kommentarer.